Vtipy a tak☺

SHIT- Stísněné Historky Introvertní Teenagerky

Najednou to přijde. Nemůžu dýchat. Můj tep je někde, kde by určitě být neměl. Můj zrak se najednou zamlží. Černo se začíná stahovat kolem bělma. Hlava se mi motá neskutečným způsobem. Přestávám i slyšet. Všechno je to jako kilometry daleko a jediné co chci je se propadnout do tmy. Nevím co mám dělat. Sahám po něčem čeho bych si mohla chytnout ale nic už nevidím. Jen černé mžitky před očima, které vypověděli službu. Slyším z dálky výkřiky mého jména. Mám chuť bojovat, ale touha po černotě vyhrává. Nemám už síly bojovat a potápím se do ní. Poslední kousky vůle zůstat při vědomí mi vezmou ruce chytající mě kolem pasu. Dodávají mi pocit bezpečí. Teď už s klidem se vydávám vstříc nekončící tmě. Poslední co cítím je uklidňující pocit, že je všechno v pořádku. Ničeho se nemusím bát. Tma mě úplně pohltila.. A je tu možnost, že už se z jejího dosahu nikdy nedostanu. To mě ale netrápí. Necítím vůbec nic. 


××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××


Dlouho jsem přemýšlela nad názvem. A jestli vás to bude zajímat. Ale jedna holčina - @aenk223Love1D- mě podpořila a tak jsem to sem hodila. Je to pro ni. A pro vás ostatní taky. Mám vás všechny ráda lidi


Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Je to krásné, změnila jsi se. K lepšímu. A mimochodem, jak ti ta holka napsala, že jsi ji tím dostala do depky, v podstatě za to nemůžeš a nemáš se jí za co omlouvat, je to hloupost. Nemůžeš za "pohled" ostatních.
A jenom tak pro zamyšlení... upřímnost je silná věc, i když kvůli ní můžeme o mnohé přijít, ale za to rovněž nemůžeme. Slabost ostatních by nám v čisté upřímnosti neměla bránit, protože ti silní vždy zůstanou věrní tomu, čemu věří.
Nečekám odezvu, jen se zamysli, protože mnozí tu svým čtenářům zobou z ruky jen proto, aby si je udrželi.
Mám tě ráda

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ahoj lidi(nejlepší holky na světě)

black panther: tak to jsem moc ráda. Pokračování asi bude. Jen nevím jestli o něčem jiném v tomhle duchu nebo nějaký rady. A jenom jedna poznámka.. Tohle není úplně příběh. Jde mi spíš o to, aby lidi, kterým se tohle děje,nebyli samismajl

Ahoj lidiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.