Všetko možné! :D

TOP 5 nejstrašidelnějších her ze světa

Aaaaahoj!

Tohle je TOP 5 nejstrašidelnějších her ze světa. Pokud teda nepočítám hru SAD SATAN, kde jsou fotky z DEEP WEBU. Jinak DEEP WEB nikdy, nikdy nevyhledávejte na netu! Je to nejtemnější stránka, kde po přesunutí na stránku porušujete autorské práva. Není tam nic zajímavého !!! No, ale k věci. Získala jsem si informace o strašidelných hrách a ukážu vám to :) Tak, jdeme na to! :)


1. THE ABANDONED SCHOOL 

The Abandoned School je ve své podstatě klikací survival horor, v němž naleznete spoustu strašidelných metafor. Nejslabším článkem hry je právě nepříliš intuitivní ovládání – na jednotlivých obrazovkách je třeba klikat téměř na všechny předměty, přičemž scény bývají často ponořeny do černočerné tmy a tak vám nezbyde než čekat na blesk, který vám místo osvětlí. I přes trošku nepřístupnější interface se však jedná o strachem nabytý titul, stojící minimálně za letmé vyzkoušení.


2. EYES: THE HORROR GAME 


Při hraní Eyes: The Horror Game vám naskočí husí kůže, která zmizí až ve chvíli, kdy ji ze svého mobilního zařízení odinstalujete. Jedná se o indie titul, v němž budete muset hledat cennosti ukryté v opuštěném starém domě. Při hledání narazíte na duchy, před nimiž budete muset utíkat. Na stěnách jsou zase oči, jež je třeba sbírat. A nakonec budete muset přijít na to, co vlastně máte dělat. Zní to pomateně? Možná, ale premisa hry je skutečně povedená. 


3. MURDER ROOM 


Jste malá bezbranná holčička, která se ocitla v neznámém pokoji. Pokoj je zahalený do tmy. Otočíte se doleva – nic, otočíte se doprava – nic, kouknete se za sebe a narazíte na neznámou postavu, která motorovkou rozřezává nějakého člověka! Je jasné, že se musíte dostat z domu. Ale jak? A proč v tom domě vlastně jste? Murder Room je hororová psychologická adventura, která buduje napětí všemi dostupným prostředky – ať už se jedná o ponuré prostředí, hudbu atd.


4. CHUCKY: SLASH&DASH

Čtvrté místo našeho žebříčku obsadila jedna z nejočekávanějších hororových her, která v době psaní této TOPky ještě není k dispozici. Chucky: Slash&Dash je nekonečnou běhačkou z pera vývojářského studia Slimstown Studios, v níž se na rozdíl od jiných her tohoto typu budete strašně bát. Jak toto dílo nakonec dopadne sice ještě nevíme, ale věříme, že základní premisa hry bude do puntíku využita. 


5. THE MANOR 

Taky jste vždycky snili o virtuální realitě? Oculus Rift vám dokáže splnit vaše sny. V tomhle případě půjde ale o ty nejhorší noční můry! Nebojte se, nikdo vás do toho nenutí. Radši se nejdřív podívejte, jak to všechno vlastně vypadá a co to s lidmi dělá. Hrozný..



To je vše. Díky, že jste se podívali, mám vás ráda :D Tak čawes :3

Komentáře

Lila_LPVIP(ANIME!)

Hele holky, JÁ TENHLE ČLÁNEK NEUDĚLALA!
To moje sestra, ona má na starosti TOP 5. Teď pár slov mojí mladší sestřičky :
Ano, je to okopírované a proto, protože tyhle stránky moc lidí nezná. Aby to někteří zjistili, dávám to na tendle blog. Pokud vám to vadí, nekoukejte se na to nebo to smažu!!!

Lila_LPTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.