Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Beauty Salon
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
High School Cheerleader
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Basketball Championship 2012
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Hallowinx Dress Up
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
Abbey Bominable Icy Makeover
Hra - Abbey Bominable Icy Makeover
Video se načítá
 

Všetko možné! :D

TOP 5 lidí, o kterých neuvěříte, že existují...

Aaaahoj!

Rozhodla jsem se tady dát novou sérii, s názvem TOP 5 :) Inspirovala jsem se mnoha YouTuberi, a nebudu jejich jména zveřejňovat :) Dnes to bude TOP 5 lidí, o kterých neuvěříte, že existují :) Je to fakt zajímavý :)

1. Calvino Inman je 15 ročný chlapec z amerického Tennessee, ktorý trpí záhadnou vadou. Niekoľkokrát denne plače krv. Doktori neprišli na to, aká je príčina týchto symptómov. 

2. Valeria Levitina je najchudšou ženou na svete. Vo veku 39 váži len 25 kíl. Jej matka o svojej dcére hovorí, že je ako chodiaca mŕtvola. Valeria takto vyzerá kvôli extrémnej diéte, ktorú začala sama držať.

3. Bojana Danilovic je mladá žena zo Srbska trpiaca zvláštnou poruchou, ktorá necháva rozum stáť doktorom aj vedcom. Táto 28 ročná absolventka ekonómie vidí všetko hore nohami. 

4. Didier Montalvo z Kolumbie. Tento chlapec trpí ochorením, ktoré spôsobuje zvýšený rast znamienok po celom tele, a to neuveriteľne rýchlym tempom. V dôsledku tohto ochorenia sa jedno z jeho znamienok stalo tak veľkým, že pokrýva celý jeho chrbát. Znamienko začalo ohrozovať chlapcov život.

5. Mikel Ruffinelli je 39-ročná matka z amerického Los Angeles, ktorá v tomto okamihu drží rekord za najširšie boky na svete. Meria 165 cm a váži 190 kg a chváli sa relatívne štíhlym pásom 100cm, ktorý je nad abnormálnym zadkom, ktorý meria v obvode 2,4 metra. 

Tak to je vše. Doufám, že se vám to líbilo :) Pokud jo, zanechte like. Pokud tady budou 2 like, budu se sérii TOP 5 pokračovat :) ;)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.