Cinema Slacking
Hra - Cinema Slacking
Video se načítá
Scooby Doo 1
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
 

Všetko možné! :D

Šťastný Valentýn! (+ důvod, proč ho nenávidím)

Aaaahoj!

Dnes je Valentýn...

Proto všem chci popřát krásný Valentýn :) Holky, pokud se vám někdo líbí, pošlete mu Valentýnku :) Nebojte se. Nedávejte tam jméno, jen Tajný Ctitel :) Tak to dělám já. Teda, dělala...

A tohle je tak trochu speciál. Tady bude něco, čeho fakt lituji a proč tak nenávidím Valentýn.  No, snad to bude stát za to... :)


Byl normální den a já šla se svým klukem na zmrzlinu. Nebyl to normální den, byl to Valentýn. Přesně před 2 lety. Najednou mi zmrzlina upadla a začala jsem se smát. Pak mi ale došlo, že se na mě všichni dívají, a že ta zmrzlina upadla přímo na zem přede mě a ošplíchala jsem se. To byl asi nejhorší trapas. Dobře, to  byl 1. důvod. Ten 2. je ale horší... S klukem jsme měli menší hádku a já mu řekla : ,,Už tě nechci nikdy vidět!'' a rozešla jsem se s ním. Před rokem mi poslal 5 červených růží na poštu s dopisem :

Promiň za tu hádku. Stěhuji se, chtěl jsem ti něco dát. Ale nechceš mě už vidět, tak jsem nepřišel osobně... Ještě jednou se moc omlouvám, a chci to napravit. Stěhuji se proto, že už se se mnou nechceš stýkat. Ale ne, rodiče našli hezký domov někde daleko od tebe, A rozešli jsme se, takže ti to nebude vadit.

- Dávid (a pusa)


Proto nerada slavím Valentýna... Strašně toho lituji. A kluka jsem si už nenašla, protože právě proto jsem přestala chodit do školy. Jsem šílená, ale srdce, to mám. Je to trochu vážnější, ale lež bolí více než krutá pravda. Prosím, nic mi nepište, jaká jsem hrozná, jen o tom už nechci mluvit. Prosím, nepište mi komentáře typu : ,,Jaká to byla hádka?'' ,,Proč jsi mu to řekla?'' a taky na něj nenadávejte, ani na mě. 


Doufám, že jste to dočetli. Tak čau :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.