Get Married Test
Hra - Get Married Test
Video se načítá
Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

Všetko možné! :D

Rozhovor s Akalik! ^^

KONNICHIWA! 

Pokud mě znáte již delší dobu tak víte, že já rozhovory moc... no moc... teda vúbec, nedělám. Jednou jsem udělala rozhovor s jednou holkou, co vyhrála v soutěži, ale to je asi jediné.

Pro teď jsem se rozhodla udělat rozhovor s Akalik, protože... Všichni tady máme rádi Akalik, ne? LET'S GO!



1. Považuješ kritiku za motivaci nebo důvod k tomu přestat?
Záleží jaká je to kritika. Ale ta normální je dobrá ( samosebou v nějaké míře ). Člověk potom ví, co vylepšit atd. Protože... Narovinu. Jinak se to snad ani nedozví.


2. Vědí lidé z tvého okolí o tvém blogu, nebo jsi se s nimi o tom ještě nebavila?
Jako. Vědí to asi 3 lidé. Ale celkově je u mě blog takový Mission Impossible. Prostě jsem ta tajná agentka s dvojím životem. Jeden ve škole, druhý na blogu. Přeci jen, rodičům jsem o tom moc neříkala...vlastně vůbec. Prostě tajný život, no.


3. Celkem často kladně komentuješ jiné blogy. Co si myslíš o komunitě blogerů na HPD.cz?
Podle mě je dobrá. Samosebou člověk musí přijít na to, co psát. Jen mě někdy udivuje, jak člověk všechno bere zhurta. Psát blog jen o jedné a té samé věci, moc rychle skončit, potom se zase rychle vrátit... Ale podle mě je to jako s youtubem.
Něco dobré, něco střední, něco výborné. Prostě - něco.



4. Představ si, že se tě někdo na HPD.cz zeptá, o čem je tvůj blog. Jak by svůj blog charakterizovala a co by jsi mu o něm řekla?
Na tuhle otázku se mě lidi docela často ptají, takže už mám jakousi představu. Prostě o všem možném. A je to pravda.


5. Co ti u jiných blogů nejvíc vadí a co by jsi nejraději změnila?

Nečitelné. Písmo. Já vím, že rádi experimentujete, ale dost z toho bolí oči. Stejně tak z něčí gramatiky. Ok, splete se každý. Ale vy to posíláte do světa a přečíst si to může kdokoliv. Takže podle mě je nejdříve dobré se zamyslet, CO vlastně píšete a dát tomu nějakou hodnotu.


6. Většina blogerů z HPD.cz strašně stojí o to, aby jim někdo zhodnotil články a obsah blogu. Máš to taky tak, nebo ti je jedno, co si o tvém blogu někdo myslí?

Hm. Já to spíš mám tak: píši si, jak chci. Když jednou za sto let mi někdo něco zhodnotí - kritiku si přečtu a zapamatuji, zbytek prostě přečtu. Podle mě je dobré, aby člověk měl představu, co píše. 


7. Setkala jsi se s někým z HPD.cz v reálu?

Podle mě jo. Protože jedna holka chodí se mnou do školy. Škoda že jen nevím, kdo to je. A ono taky jí napsat: "Hele, prosím tě, jak vypadáš a kam chodíš do školy" není zrovna nejlepší. Ale podle mě určitě jo. Jen... o tom nevím.


8. Máš poslat 30 sekundovou zprávu celému světu. Co řekneš? 

Toto je Steve. Stevovi je 16 a právě mu začíná léto. Někteří jdou ven, jiní si shánějí brigády. Ale Steve se rozhodl, že zůstane sedět ve svém pokoji. Ostatní si užívali prázdnin a života, ale Steve pořád a pořád seděl ve svém pokoji. Ostatní měli přátele, ale Steve žádné neměl. Měl jen švába Berta, který od něj jednoho dne utekl. Nakonec Steva našli mrtvého v jeho pokoji, protože neměl na jídlo a vyhladověl. Umřel sám, bez přátel, bez rodiny a nikoho jeho smrt nezajímala. Chcete skončit jako Steve? Važte si svého života, nebo dopadnete stejně.



Tak, to je pro dnešek vše. V dalším článku na vás bude čekat velká soutěž, máte se na co těšit. :3 Děkuji Akalik za rozhovor. ^^

SAYONARA!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.