Meme Generator
Hra - Meme Generator
Video se načítá
Cake Decoration
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Bird Needs Owner
Hra - Bird Needs Owner
Video se načítá
Bratz Christmas
Hra - Bratz Christmas
Video se načítá
Elsa Drum Lesson
Hra - Elsa Drum Lesson
Video se načítá
Fab Tattoo Artist 2
Hra - Fab Tattoo Artist 2
Video se načítá
Run
Hra - Run
Video se načítá
Wedding Slacking
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Sushi of Your Life
Hra - Sushi of Your Life
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon
Hra - Monkey GO Happy Marathon
Video se načítá
Hallowinx Dress Up
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
 

Všetko možné! :D

Čtu denník z dětství?!

Aaaahoj!

Dnes jsem se rozhodla dodat mému blogu šťávu! :D A to tím, že přečtu moje nejtrapnější články v dětském denníku :D Bylo mi zhruba tak 7-8 let :D Tak jo, pojďme mě veřejně ztrapnit! :D Jo a byly tam chyby a tady jsem to opravila, aby se to dalo číst :D A pokud se vám to bude líbit, potají přečtu i její denník, který ještě používá xD 


1. Milý Denníčku!

O Dávidovi jsem ti už vyprávěla. On mi dal včera omylem pusu. Červenala jsem se a řekla to kamarádkám. Teď přemýšlím, zda mu nemám dát zítra pusu (obrázek pusy xD). Así jo. Bude si myslet, že to byla náhoda. on je tak hezký a slušný. A kámoške se líbí zase Petr a já to vím, ona si myslí že to nevím ale ona na něj mrká a je tak milá haha to jí dávám! Pak jí budu ale vydírat, protože znám její tajemství! Ale ne jí to neudělám jsem hodná královna zakletá a nemám už svoji sílu. Škoda. Tak se měj, nejmilejší Denníčku!


2. Milý Denníčku!

Dnes jsem něco zjistila. Máma řekla, že prý mám super-schopnosti!! já se zasmála byla jsem šťastná a ještě asi nevíš, že jsem kouzelná víla. V noci se proměním na tigra a všechny straším. Řeknu to kamarádkám. A ještě jsem měla motýlka, na kterém jsem jako malá létala. Byla jsem královna motýlú! Kámošky mi to nevěří. Ale ten motýlek se jmenoval Pínek a zlomil si křídlo. Já jsem mu už nemohla pomoct a zlá královna na mě uvalila kletbu že už navždy budu obyčejnou holkou (smutný smajlík). Tak se měj, nejmilejší Denníčku!


3. Milý Denníčku!

Mám zlou náladu. Kámošky mě přezdívají nafoukanec. Protože mi jedna dala botu na lavičku a oni mi jí vyhodili protože boty máme odkládat!! Já se naštvala a červenala. Pak mi popsala tričko. Já ji dala facku. Poznámka a celou hodinu se mi třída smála. Já se naštvala a nenapsala domácí úkol. A učitelka mi řekla si nemysli že to tak budeš dělat, nafoukanče! Ona je taková zlá (zlobící smajlík)! Zavolám kámošce a omluvím se jí. Nechci být zlá. Tak se měj, nejmilejší denníčku!


To by bylo vše :DD Byla jsem fakt divná... Pokud líbilo a chcete další díl, +, a ani nevíte, jak se cítím trapně xD Tak. A pokud by jste si mysleli, že číst sestřin denník je narušení soukromí, mýlíte se, protože mi jednou ukradla 10 €, nevrátila a za těch 10 € jí ztrapním xD Mimochodem vím, kde si ho skrývá! :D Tak, jo. Tak čááu! :D 




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.