Všema deseti

Test obličejových masek #1

Ahoj!

Včera jsem byla v dmku si nakoupit pár věcí a tak, no a zahlédla jsem tam regál s obličejovýma maskama, tak jsem si řekla, že bych si mohla pár vzít a vyzkoušet je.



Moc zkušeností s nima nemám, párkrát jsem se dostala k Vánocům nebo k narozeninám, ale nejsem vůbec žádný skincare maniak. (Sice jsem dělala články o skincare a krémech, ale nedělám si skincare každý den, udělám si jí jenom když si vzpomenu a chce se mi, takže asi tak 1x týdně :D)  



Takže, nejdřív vám představím, které jsem si koupila a které budu testovat. Nechci si je vyplýtvat všechny naráz, takže v příštích týdnech a měsících budou postupně vycházet články s recenzemi na jednotlivé masky.


Fruity Peach - Balea 



Taková ta klasická textilní dm maska, kterou skoro všichni známe.
Cena: 25 Kč



Rose touch - Nivea


Textilní maska s růžovou vodou a hyaluronem od Nivei (pardon jestli to mám špatně napsané, nevím jestli to je Nivei nebo Nivey)
Cena: 50 Kč 


Hyaluronic Aloe Serum Sheet Mask - Garnier

S touhle maskou už mám zkušenost, jednou jsem si ji už koupila a moc mi voněla a hrozně se mi líbila, tak jsem si ji koupila znovu :). 
Cena: 50 Kč


Pink peel-of maske - Balea 



Tahle maska bude mojí první zkušeností se slupovacími maskami, takže doufám, že se mi to povede a nebudu z toho mít nějakou vyrážku nebo tak něco.
Cena: 15 Kč/dva pytlíčky (pytlíčky se prodávají jenom po 2)

Už ye těším, až nějakou z nich vyzkouším! Ještě si nejsem jistá, kterou zkusím první, tak to bude takové překvápko. Mějte se hezky!
Lili



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.