všechny témata :)

něco o Soy Luně

Pokud máš ráda Soy Lunu přidej se do mé skupiny . Soy Luna je argentinský dramatický televizní seriál na způsob telenovely, který měl premiéru 14. března 2016 na Disney Channel Latinská Amerika a na českém Disney Channelu měla premiéru 5. září 2016.


Obsazení

Karol Sevilla
Luna

Ruggero Pasquarelli
Matteo Balsano

Valentina Zenere
Ámbar

Michael Ronda
Simón Álvarez

Carolina Kopelioff
Nina Simonetti

Toto jsou jen hlavní postavy .  :)



 Jde o seriál z dílny tvůrců úspěšného Disney Channel seriálu Violetta (2012-2015). Natáčení seriálu započalo v létě roku 2015 a světové premiéry v Latinské Americe se dočkal 14. března 2016. První série pozůstává z 80 epizod a v České Republice a na Slovensku odstartovala 5. září 2016. Dne 7. června 2016 bylo potvrzeno obnovení seriálu pro druhou sérii, která natáčení již započalo a na televizní obrazovky by se měla dostat v roce 2017.

Seriál vypraví příběh talentované teenagerky Luny Valente (Karol Sevilla), která žije spolu se svými adoptivními rodiči v Cancúnu v Mexicu. Svůj veškerý volný čas tráví na kolečkových bruslích, které miluje, a také v nich v rámci své brigády rozváží jídlo po celém Cancúnu. Kromě školy, koníčků a zázemí má zde i nejlepšího kamaráda Simóna (Michael Ronda), po boku kterého vyrůstala, a proto jsou si blízcí jako sourozenci. Její život nabere zcela neočekávaný směr, když její rodiče, Miguel (David Muri) a Monica (Ana Carolina Valsagna), vynikající kuchařka, dostanou neopakovatelnou pracovní nabídku od bohaté rodiny Bensonových v Buenos Aires. Luna je tak nucena ze dne na den opustit místo, které milovala, a začít zcela od nuly. V Buenos Aires na ni ovšem čeká množství nových příležitostí, díky majitelce domu Sharon Bensonové (Lucila Gandolfo) má šanci studovat na nejprestižnější škole ve městě, a objevuje také skvělé bruslařské centrum Jam & Roller, kde si může splnit své sny, a spojit své bruslařské nadání s vášní pro tanec. Čeká ji zde ale také mnoho překážek, od sebestřední a rozmazlené Sharonine kmotřenky Ambar (Valentina Zenere), která jí začne znepříjemňovat život, přes první trampoty s láskou, až po tajemné sny se zapomenutými vzpomínkami z dětství, které Lunu pomalu přibližují k objevení své skryté minulosti a svého pravého já.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.