VšechnoBLOG

Můj holčičí svět - Názor na pár youtuberů

Čauky já jsem Sabča44 a dneska tu máme NÁZOR NA PÁR YOUTUBERŮ. Je to čistě můj názor, tak bych prosila, aby jste mi tu nepsali komentáře jako že „To není pravda oni takoví nejsou“ nebo „běž někam jo je boží“ ... :D Prostě je to jen můj názor tak jdeme na to!


Tvtvixx: K téhle partičce kluků můžu říct asi jediné - moc je nesleduju, ve videích mají AŽ MOC sprostých slov nebo slova jako jsou "libový". I když mě nějaké jejich video nějaké sem tam pobaví ale jinak se mi jejich tvorba nelíbí.


 

Hoggy: Hoggy je skvělý youtuber. Sleduju  ho už dlouho a ještě mě nezklamal. Má super challenge a vůbec všechny videa jsou super :D. Hoggy je asi jeden z těch youtuberů, co vážně umí vykouzlit úsměv na tváři a dohodit dobrou náladu :). K tomu ještě poslouchám jeho skupinu Slza, kterou zbožňuju :D


 

 [Unsupported element format]

Gogomantv: A ´jako dalšího tu máme pana Danko :D neboli Gogomanatv. Gogo je super, ale když mi bylo asi tak 8, tak jsem jeho tvorbu nechápala a myslela jsem si nesmyslné věci jako že je gay a tak...To ale není pravda gogo je prostě nej né gay !  :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.