Všechno téma!!!

Co se mi honí hlavou 1. díl

Teď se nudím a nemám co dělat tak jsem se rozhodla že založím novou sérii na mém blogu zvanou Co se mi honí hlavou!!! Doufám že se vám bude líbit a jestli ano napište do komentářů: Líbí se mi tato série!!! a jestli ne tak napište: Nelíbí se mi tato série!!! a po případě rady ke zlepšení. Děkuju!!! Teď k tomu co se mi honí hlavou: Prší!!! A to mám za půl hodiny jet ke kámošce(nebudu říkat její jméno) na návštěvu!!! No super!!! Ale já tam prostě pojedu ať prší nebo ne!!! Ale na druhou stranu poslední dobou bylo fakt dusno a vedro a vůbec nepršelo!!! A proto se zakázalo zalívat  z vody z kohoutku!!! Takže když prší tak to má i svoje dobré stránky! Navíc se pročistí vzduch!!! A to je dobře! A s kámoškou si přeci nějakou zábavu za deště vymyslíme!!! To není žádný problém! Ale co teta Andršová od vedle??? Vždyť mají opíkačku na oslavu narozenin!!! A déšť jim to zkazil!!! A to si dala práci aby bylo vše připraveno. A ono začne pršet a ještě k tomu to není jen déšť!!! Je to bouřka!!!

POKRAČOVÁNÍ MÉHO MYŠLENÍ PŘÍŠTĚ..........

  

Komentáře

TvrzováVIP(Okouzlující dívky)

Určitě pokračuj!! Moc se mi tahle série líbí!! Nevadí když tenhle nápad okopíruju ?? Je to jako nějakej deníček akorát tam nedáváš soukromé věci.

Můžu to okopírovat ?? PROSÍÍÍÍÍÍÍÍM smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

TvrzováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.