Všechno o všem

Záhada se zelenými dětmi

Ahojky, dnes bych chtěla rozebrat záhadu se zelenými dětmi. Znáš to?

ZÁHADA

V roce 1154 se na okraji městečka Woolpit, které je 100 kilometrů od Londýna, kolem poledne se objevili dvě děti. Byla tam dívka, které bylo kolem deseti let a chlapec, který byl o něco mladší. Co bylo divné na těch dvou dětech? Měli zelenou kůži. Byla opravdu výrazně zelená.  Kromě toho měli oblečení z divného materiálu, který nikdo neznal. Nerozuměli ani slovo a mluvili mezi sebou divnou řečí, kterou opět nikdo neznal. Nechtěli nic sníst jen zelené fazole. Vesničané je chtěli mezi sebe a tak je nechali pokřtít. Chlapce i dívku. Chlapec, ale po pár hodinách zemřel. Říká se, že byl nemocný. Dívka byla v pořádku. Vesničané jí začali učit anglicky a také jí dávali normální jídlo. (např. brambory) Zajímavé je, že dívce po normální stravě a pobytu na sluníčku se začala měnit kůže v normální tělovou. Brzy se naučila anglicky. Vesničané se jí ptali od kut pochází. Dívka jim jen řekla, že z říše svatého Martina, kde slunce nikdy nesvítí. Více si nepamatovala. Zemřela v normálním věku u lidí. 


NÁZORY

Lidi se domívají, že jde o mimozemskou návštěvu. Myslí si to i Astronom Duncan Luhan. Všechny ty informace byli v kronikách  z 12. století. Žádné zbytky se však nenašli, ale je 99 procent ze 100 jistota, že se tato příhoda opravdu stala. 


Můj názor je, že tyto děti nebyli z vesmíru. Myslím, že byli z jungle. Byli zelené, protože třeba snědli nějakou drogu-rostlinu-chtěli se jen najíst. Chlapec poté zemřel, protože byl mladší a nebyl tak silný, aby se doze nebo otravě ubránil. Slunce přes zelené stromy není vidět a je tam asi temno. Krajina nebo říše sv. Martina......na to nemám vysvětlení. Zelené fazolky však jedli, protože neznali z jungle nic jiného a tak to nechtěli jíst....to je moje vysvětlení. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.