Všechno o všem

Proč lidi nesnáší školu? 3 hlavní důvody!

Ahoj tady je další článek. Jsem 15!!! ve spisovatelích takže moc moc mocinky dík!!!!:D Ale vrátíme se k článku :) Hodně se rodičů se vás ptá: Co je na té škole tak strašného? Vždyť děti v Africe po ní touží! To sice ano ,ale pro většinu co do ní chodí je škola horor z kterého se nemůžete dostat.

UČITELÉ

Řekla bych ,že na každé škole se najde alespoň jeden otravný a až zlý učitel. Který vám rád píše špatné známky, jen na vás vrčí a nečekaně dá test. "Co si to tam šeptáte?! K tabuli půjde...Procházka! Kecali jste takže si říkáte o test! A, b,a,b! A máš to, neučila ses a  máš 5!" To je tým otravných učitelů ,ale taky je tým B! To je ,že jsou o hodině sprostý, i když to máte moc krásné tak někomu naddržujou a dají vám to za 5 a prostě podobně. Také je tým C a tam jsou super učitelé kterým a vás záleží, testy vám hlásí předem atd.:)

RANÍ VSTÁVÁNÍ

Ano..také to tady je! "Vstávej škola!" Slýcháte? Nebo vás probudí ošklivý tón budíku? Z únavou se vychoulíte z postele a musíte myslet jak odporný den vás čeká!

TESTY A UČENÍ A DOMÁCÍ ÚKOLY

To je 3 v 1! Ano...také se musíte celé odpoledne učit a dělat domácí úkoly? Potom stejně neusnete ,protože máte nervy z druhého dne, testu? Tak to máte stejné!


Určitě by se toho našlo i více ,ale to je vše, pokud se vám článek líbil a chcete další důvody dejte + a komentář díky!

Komentáře

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Maggie13: no nekdy se sveruji mame. No moc mi teda nepomaha. A diiiky holky. Ale nekdy mamka rika ze pujde do skoly do vyresit. Ale to by sla asi kdyby se sto neco horsiho. No i jeden muj spoluzak je sikanovan. Rekl to tridny ucitelke a ucitelka to rekla rediteli. Pak reditel kricel po cely tride no spoluzaci se nepoucilo a sikanuji ho dal. Pak jsem se dozvedela ze to je beznadejny. smajl a diiiky holky smajl

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.