Všechno o všem

Přiznávám........hráči na hpd.cz (3 díl)

Ahoj, je tu už třetí díl!!!:O Mojí série Přiznávám hráči na hpd.cz. Dnes tu mám tři "hosty" Obey-_-, BaruTV a Monula11. Je to taková parta, která se na první pohled tváří jako bezva kamarádi. I na druhý pohled, třetí, čtvrtý a na pátý se konečně ukáže jací to jsou *******.

Obey-_- - Myslela jsem si, že je fakt moc fajn. Pomáhal mi a podporoval mě, ale později začal být takový divný. I když mi tvrdil, že BaruTV nesnáší a jaká se to ***** měl její fotku na svém profilu. A celkem byl divný. A potom se ukázal jaký to je inteligent. Začal být hooodně sprostý a za každý malý omyl mi začal nadávat a to jsem to např. myslela z legrace!:O :( Potom mám dost důkazů na to, že mu neni 15 jak tvrdí a tak jsem mu napsala: Já vím, že ti není 15 :). A on hned jaká jsem ****** a nemusí se semnou kamarádit a odešel za Monula11 a BaruTV a přitom tvrdil jak je nemá rád atd.  Fakt jako divej, pozor na něj. Na první pohled to nevypadá, ale je.

Celková věta na něj: Úchyl, který má každý den jinou a dokáže dost zradit i zranit!

BaruTV- No to je taky síla :D. Myslí si jak jí patří svět a mě klidně ukradla nejlepšího minulého kamaráda! (Obey-_-) Bylo jí jedno jak se cítím a začala mi dost sprostě nadávat a že mám jejího "Obeyíčka" nechat a to jsem se ho jen chtěla zeptat jestli půjde za ní a pokud ano, že je dost velkej zrádce. Potom jsem udělala článek abych se alespoň nějak mohla něco dozvědět, ale potom začala psát do komentářů BaruTV. o_O No jo, musí být všude a tak tam napsala, že ho mám nechat atd. Ale bylo jí jedno (asi je slepá), že velký nadpis byl: Článek jen pro Obey-_-. Když jsme se už skoro usmířily tak zas po chvíli dělala jako kdybych byla nějaká obluda a varovala. Fakt jsem se měla v tu dobu chuť zabít.

Celková věta na "ní": Divná, protivná holčička, která si myslí jak je krásná, ale když se podívám na její fotku che se mi zvracet (nejsem jediná) a myslí si, že jí všichni patří.

Monula11- "A ted' upozornění dejte si pozor na Meggie13 všechny obvin'uje a nedůvěřuje lidem nejhorší holka na HPD jakou jsem kdy potkala:(" To má na profilu. Takže za

a, Nevím o kom jako píše žádnou Meggie13 neznám. Ahá možná jsem to měla být já Maggie13. Ježiš ani neumí napsat nebo zkopírovat přezdívku!:/ To si ze mě dělá srandu. 

b, Co to je za ň? Místo ň tak má něco takového: obvin'uje ( n' ). Ok, takže potvrdilo se, že neumí psát. 

c, Nedůvěřuje lidem? No to je pravda, nedávám fotku lidem na potkání. 

d, Eee nemá tam na konci jaksi tečku. 

To jako fakt?!:D Já se snad zbláznim!:D Takže místo toho, že mi nadává a diví se, že jí nevěřím (důvod později) ještě ani neumí napsat větu bez chyb.:D Tý že je 15?!:D Tipju tak na 5? Né  asi tak na cca 12? 13? Ale né rozhodně na 15!:D Ach jo no nic jdeme dál. Důvod takový, protože když jsme se pohádali s BaruTV tak mi začala nadávat tak sprostě a ani nevěděla o co tu de. Jako přijde Vám to lidi normální?!:D S těma třeba to nebyl hezký zážitek.

Celková věta na ní: Myslí si, že si každého získá díky pár smajlíklům, vlídných slov a plusek na blog a pak jí všichni na světě budou věřit, ale když se naštve (bezdůvodu) tak dokáže být nejnepříjemnější člověk, kterého jsem kdy potkala a  neumí psát a pravděpodobně lže, že jí je 15.

A ještě jsem se rozhodla pro speciál hosta....:D 

anicka09- To je taky něco:D. Nejdřív se mi se vším svěřila, řekla mi jak se jmenuje atd. a to jsem jí ani nestihla říct ahoj:D Potom když mi to řekla tak vychrlila, že musí vědět jak já se jmenuju. Ale já jsem jí to neřekla. Začala mi posílat asi tisíc zpráv: Prosííím, tak už to konečně řekni, musíš to říct já ti to taky řekla! A přitom jsem jí ani neprosila:D Ani jsem jí nepozdravila:D. Psala jsem jí, že ne a ne a ne! Ale ona, že musim:D Už mě to štvalo tak sem si jí odendala z přátel a ona mi začala psát, že musíme se kamarádit a říct si svoje jméno. Asi neví co je kamarádství. (nemusí se říkat jméno). A pak jsem si jí dala do ignore a ona nwm jak, ale i když jsem na ní měla ignore tak mi napsala: Ty jsi kr*va aď to všichni vědí! Ježiš. 

Celková věta na anicka09: Asi je to nějakej úchyl, který chce po ostatních vědět jméno nebo normální malá holka, která se rozmazlená a zvyklá všechno vědět.


Tak jó, já myslím, že by to pro dnešek stačilo, pište do komentářů jaké s nimi máte zkušenosti a Monula11, BaruTV, Obey-_- a anicka09 opovažte se psát do komentářů, protože tak jen dokážete jak jste ubohý! Tak to klidně dokažte pokud chcete, ale být vámi bych to nedělala. Paaa!:)


Komentáře

Layla300VIP(Stranger Things)

Bez urážky, ale tohle by jste si mněli vyřešit v soukromí a dál už to nerozvíjet. Nechci nic řikat, ale přecejenom je to jenom internetová stránka a neznáš se s nima ani osobně, tak si myslim, že je tohle všechno ÚPNĚ zbytečný. smajl

Layla300To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

nelfinka7: Samozřejmě to nedělám o každým, ale píšu to hlavně o těch, co opravdu nejsou asi náctileté holčičky. Nechci dojít až do pedofilů, ale prostě ty co to přehnali, i když jsem neudělala chybu. Kdyby se omluvili, tak také by to bylo něco jiného, ale i tak....

Maggie13To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Dobrý článek. Líbí se mi, že říkáš pravdu, ikdyž riskuješ jejich ,,pomstu" ( která stojí za ho... extrementy).
A taky se mi líbí tvoje profilovka. Nádherná borderka!smajlsmajl

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

elíselele(Petr Lexa-Hoggy)

Vsichni běžte do prde..!!!
Obey-_- je super kamarád ten se nema za co stydet
BaruTV je super holka tAky jsem s ni mela potize a pak se ukazalo ze je to mega super kamarádka tak ji nechte nema se za co stydet
A Monula11 je super holka taky se nema za co stydet
Maggie ty jsi do prde.. kdyz tobe se to libi a nam ne tak mi taky o tobe napiseme ty jsi jen holka co si mysli ze je hvezda sveta jestli jeste neco takoveho udelas tak mi ti taky neco udelame


A Maggi

elíseleleTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

CatherineVIP(♛Nadpřirozeno♛)

Věřím ti. A ukázalo se i jací jsou to lidi, také díky jejich reakcím. Vždyť si jen ostatní chtěla varovat, před (no, řeknu to slušně) nenormálními lidmi, kteří si uvědomují co dělají, pokud nejsou mentálně zaostalí (o tom by se dalo polemizovat) a sprostě tě uráželi. A když vidím, kolik lidí s nimi má problém, nemyslím si, že jsou tak "úžasní" jak si o sobě ti tři myslí. Zamyslete se nad sebou vy tři a neotravujte lidem životy.

PS: Přestaňte urážek Magiie13! A to neříkám jen jako její nejlepší kámoška na HPD. To říká spousta lidí.

CatherineTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.