Všechno o všem

Pololetí!:O :)!

Ahojky, takže tu jeeee....POLOLETÍ!:) Jak asi víte, každý žák dostal výkaz. Jak dopadl ten Váš? A jaký na něj máte názor. Chtěla bych Vám představit ten můj!:)

Český jazyk:

známka: 2

názor: Myslím si, že zkušenosti na to mám, abych dostala i 1, ale bohužel v pololetním testu to moc nevypadalo. Myslím, že to celkem je fér a bylo mi jasné, že to tak skončí. Moc jsem se na češtinu neučila....a má to následky. 

Anglický jazyk:

známka: 1

názor: Jsem ráda, chvíli jsem se bála, že mi dá 2 a jsem na svou 1 z angličtiny hrdá.

Matematika:

známka: 2

názor: Tak toto opravdu nebylo vůůbec, ale vůbec fér. Minulé pondělí mi učitelka řekla, že mě v úterý vyzkouší. Celý večer a odpoledne jsem se učila. V úterý mi však řekla, že nakonec ne a dala mi 2. Šla jsem za ní a řekla jsem jí, jestli by mě nemohla vyzkoušet, ale ona řekla, že néé a že na to není čas. Dost mě to mrzí, protože si jsem jistá, že na 1 mám. Dělám domácí úkoly, z testů má většinou 1 a o hodinách se hoodně moc hlásím. Když to porovnám ještě s mou bff, která se nehlásí a vůbec jí to nejde, z testů má 3 a domácáky má jen tak někdy a má taky 2 tak mě to dost mrzí......a jsem hodně naštvaná a doufám, že mi dá na konci roku 1, nebo už nwm! :"( A navíc moje kamarádka, které to apsolutně nešlo a když jí vyzkoušela tak by to bylo tak na 4 tak jí dala 1, ale mě prostě né. Mám někdy pocit, že se na mě zasedla:(

Výtvarka a pracovní činosti:

známka: z obou 1

názor: To je jasný, ne?:)

Hudební výchova:

známka: 1

názor: No tak jsem jedna z nejlepších, hraju na x hudebních nástrojů a hodně zpívám tak proč ne?:)

Tělocvik:

známka: 1 názor: Tak to je něco jako jako hudebka, jsem jedna z nejlepších.:) A další Vám snad ani nemusím vyjmenovávat, prostě jinak mám 1.


názor:
 Tak to je něco jako jako hudebka, jsem jedna z nejlepších.:)


A další Vám snad ani nemusím vyjmenovávat, prostě jinak mám 1. 

Za to jsem dostala: Legíny a knihu s mandaly:) Mějte se hezky a paa!:)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.