Všechno o všem

Můj názor na Justina Biebera!



194x259



Ahoj, dneska bych vám chtěla říct můj názor na Justina Biebera! Ještě než začnu, chci napsat, že není nějaký můj idol nebo něco takovýho, ale jako zpěváka ho mam dost ráda! 


Nenávidím takový ty lidi, jak od něj slyšeli maximálně písničku Baby a hned si na něj udělali názor. Já osobně taky tenhle song moc nemusím, ale podívala jsem se na další písničky od něj. Má tam hrozně moc hezký písničky jako třeba Let me love you, Company, Cold Water atd. Je to normální mladej, talentovanej, hezkej kluk, tak proč ho hned odsuzovat? A i pokud se vám jeho tvorba nelíbí, nepište komentáře typu:" Justin je namyšlenej deb*l!" Kdybyste neměli rádi např. Bruno Marse, taky tohle píšete? Já vám nevím, určitě napiště do komentářů, jaký máte názor na Justina, ale prosím ne sprostě a ne nějak moc urážlivě.

A čau!:DD


Komentáře

Lila_LPVIP(ANIME!)

Nikdy som nemala rada Pop. Myslím, že asi tretina ľudí na planéte. A ak niekto nemá rád Pop, nemá rád ani Justina, takže nikomu nemusíte dávať do hlavy to, aký je talentovaný apod... Podľa mňa je to úplne normálny spevák. (alebo speváčka?) A každý má svoj názor. A osobne si vôbec nemyslím, že dokáže spievať. Lebo tie tóny čo z neho idú sa veľmi nelíšia od vŕzgania dverí.
Nemusím asi pripomínať, že je to môj názor (a nielen môj) takže PEACE smajl

Lila_LPTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Kašli na ty lidi co tvrdí to co tvrdí.Každý má vlastní názor.Poslouchej si co chceš.Já to tak taky dělám,a ostatní neřeším.Možná jsem pro někoho retard ale mě je to jedno smajl.Poslouchej si co chceš,nikdo ti nemůže říkat co máš poslouchat,a bezdůvodně nadávat člověku,kterého ani pořádně nezná.

(nezapomente mě ukamenovat za názor smajl)

elaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Ten kluk neumí zpívat. Je průměrnej a lidi z něj dělaj kdo ví co. I ty písničky jsou dost primitivní, hlavně po textové stránce. Ale at si ,,zpívá" co chce, já mu nenadávám a at si ho poslouchá kdo chce. Problém je spíš že je to feťák a ochlasta

PsychoušekTo se mi líbí +7 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.