Všechno o všem

Moje názory na YouTubery #1

Ahoj, dnes bych tu chtěla říct, moje názory na některé YouTubery. Samozřejmě to je můj názor a vy svůj, napište do komentáře. Ještě než začnu, nechtěla bych mít v komentářích hádky tipu:

Anička:" Hoggy je nejlepší!"

Pepa: "To teda neni, je to hazl!" 

Klidně se prosím vyjadřujte, ale tipem, že vám přijde, že se moc předvádí a ne sprostě!:D Díky! Jinak pokud samozřejmě chcete další díl, dejte like...vždyť to je furt do kola. :) A pokud další díl bude, tak pište do komentáře i YouTubery, na kterých by ten článek měl být.


Hoggy

Můj názor na Hoggyho je, že byl super YouTuber se smyslem pro humor. Ale za poslední rok se strašně změnil. Hrozně se předvádí, až je to trapný a prostě si myslim, že už ani neví co má točit. Prostě můj názor na něj je celkem negativní. 


Nej Fake

Můj nejoblíbenější YouTuber. Má smysl pro humor, skvělá editace, hrozně milý, hodný a když mu někdo napíše svůj problém, vždy ho podpoří a poradí mu.:) Na asku by se to u něj pomalu dalo nazvat: Nejfova psychologická poradna. A i když nemáte problém, vždy vám odepíše.:) Je to podle mě hodně vychovaný člověk. Jediný co mi na něm trochu vadí je, že dělá až moc reklamy. Zvlášť na Milu a Fakeer. 


GogomanTV

Celkem fajn Youtuber, ale musím přiznat, že mě jeho tvorba velmi rychle omrzela. 


Kerol

Tuhle Youtuberku asi moc z vás nezná. Taky má asi jen cca 20 000 odběrů. Před rokem a půl chodila s Nejfem. Já si myslím, že kdyby nenatáčela s Nejfem, tak by 20 000 odběrů nikdy nedosáhla. Musim přiznat, že mě její tvorba ani nějak nenatchla. Navíc se nedokáže vyrovnat s tím, že má někdo jiný názor než ona a jakmile má někdo jiný názor, začne mu nadávat....takže upřímně úplně nevím jestli by měla být youtuberka. 



Komentáře

Bebetuška(Píšeme povídky a příběhy)

Nemám rada YouTuberov. Áno, skutočne som tak staromódna, že nemám rada YouTuberov, a mne to nevadí, pretože je skutočne trošku divno čo robia. Ale čisto môj názor a prosím o pochopenie všetkých, ktorí ich majú radi.

BebetuškaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.