Všechno možný

TO nebo TO - 2. díl

Ahoj všichni!!!!

Dnes je tu 2. díl hry TO nebo TO....


Fotka ze předu nebo fotka z profilu? Fotka ze předu, protože vím, že z profilu by mi to neslušelo...

Léto nebo zima? Tak to vám řeknu takhle: V létě se modlím, aby už byla zima, že to horko nejde vydržet a v zimě se modlím, aby už bylo léto, aby bylo teplo a aby jsme se mohli koupat v bazénu.....

Kolečkové brusle nebo lední brusle? Lední brusle. Kolečkové brusle jsem měla a vůbec mi to na nich nešlo. Nejhorší vzpomínku z toho mám, že jsem chtěla jet na kolečkových bruslích po cyklostezce do Milotic k babičce. Když jsem byla u nás v obci u obchodního domu (to je ještě před cyklostezkou), je to z kopce, a z toho já jezdit neumím. No a dole byly na cestě malé kamínky. Chtěla jsem se jim nějak vyhnout, ale nešlo to. Spadla jsem a měla jsem odřená kolena, stehna a šíleně to bolelo. No a tak jsem jela domů a od té doby už jsem na kolečkových bruslích nestála.

Hasič nebo fotbal? Rozhodně hasič! Je to i z toho důvodu, že do něj chodím, ale taky z toho důvodu, že fotbal mě prostě baví míň než hasič.

Brácha nebo sestra? No, já mám od každého trochu: 4 bratři a 3 sestry, všichni vlastní. Neumím si vybrat. V něčem jsou lepší bratři a v něčem sestry.

Velký pokoj s dalšími sourozenci nebo malý pokoj jen pro tebe? Malý pokoj jen pro mě, protože teď jsem ve velkém pokoji s dalšími dvěma mladšími sourozenci a je  to děs! Jediné na tom pokoji, co mě uspokojuje, je televize.


Tak tohle je pro dnešek všechno. Domluvíme se takhle: hry TO nebo TO budou vždycky jen krátké, ale doufám že se Vám to líbí. Jestli ano, tak dejte + a napište mi nějaký ten komentář nebo si zodpovězte na moje otázky :-D 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.