Všechno možný

Film - Lehká jako dech

Ahoj všichni!!!!!

Dnes jsem si pro Vás připravila film Lehká jako dech....


Tento film je o Anorexii a Bulimii. Hlavní postavy jsou 2 nejlepší kamarádky. Jedna je Anorektička a je štíhlá jako proutek. Bohužel stále nejí, až jednoho dne zemře. Druhá je Bulimička, která je trochu při těle, chce zhubnout, ale má pořád nutkání k jídlu. Proto se přejídá, a potom si vyvolává zvracení. Na tento film jsem se podívala, protože jsme Anorexii a Bulimii brali ve Výchově ke zdraví a kousek jsme si pouštěli ve škole na interaktivní tabuli. Film je velice zajímavý, určitě ho doporučuji. Dám se ještě tento film z YouTube, ale není to moc dobrá kvalita obrazu. Každopádně si myslím, že se tento film dá i stáhnout. Je to fakt super film. A jestli si myslíš, že jsi tlustá, rozhodně to neřeš práškama a hltáním tampónů.


Tak tohle byl můj dnešní článek. Jestli se Vám líbí, tak dejte + a napište mi na něj svůj názor dolů do komentářů. Doufám, že si shlédnete i film :-)

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Tento film je super, i když některé věci, jako s těma tampónama, jsou dost nechutný. Stejně jako autor článku, elisonka, i já tento film vřele doporučuji smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.