Všechno do kopy

Povídka 1. část

  • "Ahoj. Je mi 13 a jmenuju se Chloe. Dneska jdu na oslavu mé nej kámošky Rachel. Hrozně se těším!! Je 5:30 a oslava začíná 17:30, takže mám ještě 12 hodin, ale stejně se potím, jelikož mám MEGA trapný dárek! Musím ještě skočit do obchodu a koupím jí třeba medvídka, ty úplně žere! A asi knížku Twilight, furt říká, že to chce, ale rodiče jí to nedovolí je to prý moc "drahé". No jo dneska je všechno drahé!"

"Je 12:00 a už jsem byla v obchodě. Medvídků tam byla hromada!! Nakonec jsem vzala dva. Twilight jsem taky sehnala. A to co jsem plánovala jako první jí teda dám taky. Za zhruba 13 minut budem obědvat."


  • "Rachel mi nebere mobil!! Je vyloučené, že ho má vybitý nebo vypnutý a v 15:00 přece nemůže spát!! Pomalu se uklidňuju poslechem Nightcore a čtu si"


  • "Dobře, dobře, dobře. Klid!! Tak tohle už je fakt divný! Rachel nebere telefon, neodpovídá na zprávy a ani nevolá zpátky! Takový ty vtípky, že člověku neberete mobil schválně, je pro ni tabu. OK Chloe, třeba ho neslyší nebo něco takovýho! Za 30 minut bych tam měla teprve jít, ale co když se jí něco stalo? Mám jít teď nebo až za 30 minut?"


A to je otázka naší "kapitoly" číslo 1 tady máte odkaz Hlasování o osudu

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.