Monster High Twyla
Hra - Monster High Twyla
Video se načítá
Bartender: The Right Mix
Hra - Bartender: The Right Mix
Video se načítá
Bomb It 3
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
The Animal Zoo
Hra - The Animal Zoo
Video se načítá
 

víla amálka kouzla a kraviny

street dance hudba a info

Info

Street dance, nazývaný také pouliční tanec je zastřešující pojem, který se používá pro popis tanečních stylů, které se vyvinuly mimo tanečního studia, přímo v ulicích, školních dvorech a tanečních klubech. Začal se objevovat ve Spojených státech v roce 1970. Pod tento pojem patří taneční styly jako: Breakdance, Popping, locking, Hip Hop new style,House dance a C-walk.Je to úžasný způsob odreagování a příjdete alespoň na jiné myšlenky.Street dance zahrnuje všechny pouliční tance, ve kterých si nachází stále větší oblibu mladá generace. Mezi taneční techniky a styly, které lze do Street dance zařadit patří hip hop new style, hip hop old style (klasický, počáteční hip hop), hype, funky, součástí toho je jako úplně první lockin', dále pak poppin' a house. Všechny tyto tance jsou neoddělitelně spjaty s konkrétní hudbou a životním stylem.

Tanečníci se pohybují volně a dokonce se snaží vymýšlet a tvořit svůj vlastní osobní styl. Improvizace je základem většiny pouličních tanců, i když i zde najdeme promyšlené choreografické prvky, smíšené právě s improvizací.

Základem pouličního tance (battles-jamming) je unikátní styl, kterým tanečník vyjadřuje pocity prostřednictvím tance a který se obvykle váže na určitý hudební žánr. Tanečníci tančí v hloučku na ulicích nebo po diskotékách.

Ke street dance patří i specifický styl v oblékání, například volné kalhoty, dlouhá volná trika, kšiltovky, pořádné, pevné tenisky, které se jen tak nezničí, dále pak potítka, na kterých se tanečník může libovolně "klouzat" po zemi a létat po parketu.S rostoucí popularitou se rozrůstá i mnoho seriózních soutěží street dance, každoročně se koná spoustu mezinárodních akcí po celém světě, jako například: Battle of the Year, Juste Debout a House Dance International. Tyto soutěže se zaměřují především na tzv. battle, ale také na choreografické přehlídky.

V České republice mezi nejprestižnější street dance akce patří Street Dance Kemp, Beat Street, Dancefloor Attack, Tanečník Roku - my CITY my STAGE, Taneční skupina roku, Děti fitness a další.                                                                   Hudba



street dance je i fiml já znám 2 Let's Dance a Street dance nebojte ta hudba má stejný obrázek ale jinak zní


ted i náké sestavy



neodpovídám za to že když to skusíte jako oni a něco se vám stane vy steto skusili podle profíků 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.