Kiss Bieber
Hra - Kiss Bieber
Video se načítá
Flappy Bird
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Thrill Rush 2
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Latina Princess Magical Tailor
Hra - Latina Princess Magical Tailor
Video se načítá
Cute Pet Hospital
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Frizzle Fraz 3
Hra - Frizzle Fraz 3
Video se načítá
Papa´s Wingeria
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Hra - Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Prom Shop
Hra - Prom Shop
Video se načítá
Britney Spears Make Up Stylist
Hra - Britney Spears Make Up Stylist
Video se načítá
Cute Farm Hospital
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
Disney Princess Selfie
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Docock Rampage
Hra - Docock Rampage
Video se načítá
Love Potions
Hra - Love Potions
Video se načítá
Fishdom H2O
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Frogtastic 2
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Doodle Devil
Hra - Doodle Devil
Video se načítá
 

Větviččin zelený blog

@Nejdražší baráky - to si vážně někdo koupí?

Nazzdárek!



Tak dneska půjdeme trochu do extrémů - zkráceně, pokud máte pár miliard navíc, můžete si koupit nějaký z baráčků níže ↓↓↓↓

(všechny ceny jsou už přepočteny na české koruny ☺ )


1. Palác Taohuayuan (Čína) - 3,72 miliardy

Jeho název v překladu znamená ,,dům rozkvetlých broskvoní''. Nejdražší nemovitost v Asii leží na soukromém ostrůvku a má 32 ložnic - i s vlastními koupelnami!


Na mě asi trochu moc nóbl.... koho bych asi nastěhovala do těch ložnic? Proč si kupovat tak velkej barák, když by mi zbylo, i kdyby se tam nastěhovala celá moje rodina a každej by měl dva pokoje, dalších 24 ložniček? Useless.




2. Le Palais Royale (Florida) - 3,85 miliardy


12 ložnic, krytý bazén, park s vodopády a kino pro 18 lidí - to je stavba na Floridě inspirována nádherným zámkem Versailles ve Francii.


Tak tenhle se mi líbí o něco víc. Pane bože, vždyť to má BAZÉN a KINO!! Teď už si jenom našetřit těch pár miliard... (PS: první obrázek je právě zámek ve Versailles, podle kterého byl dům navržen)




3. Hacienda Gemini (Florida) - 4,72 miliardy


Ovšem, tenhle další floridský domeček je naprostá bomba. Jeho lokace je hned vedle Palm Beach, má svoje vlastní golfové hřiště, motýlí pavilon, obrovský pozemek s bazény, pláž a skleníky. A samozřejmě, 32 obřích ložnic a koupelen.

Prostě dům jak kráva. Nechtěla bych tam dělat uklízečku :O (Btw. tady máte ukázky Palm beach, golfáku a motýlího pavilonu ☺)




4. Apartmá v Oblouku admirality (Velká Británie) - 4,84 miliardy



Jen o trochu dražší než boží dům u pláže na Floridě je apartmá v Oblouku admirality. Nachází se přímo v centru města, pokoje zařízené ve viktoriánském stylu a 24 hodinová pokojová služba musí být taky dobrá.


Za mě - nic moc. Raději by to mělo být odhlučněné, protože je tam celkem špička. Ale je tu jedna cool věc - v těch obloucích se frňák admirála Nelsona (alespoň myslím, na výletě jsem moc pozor nedávala, na to mě moc bolely nohy :D )




5. Playboy Mansion (Kalifornie) - 4,85 miliard



Legenda mezi domy, sídlo obrovských, divokých párty a neřesti. Pokud by jste se rozhodli koupit právě tenhle ,,laciný'' domek, čekal by vás nádherný výhled na Hollywood nebo třeba vířivka v umělé jeskyni.


Výhled musí být nádherný, ale... tenhle dům bych si asi nekoupila. Už jenom proto, že bych musela pořád myslet na to, kde všude se v tomhle domě TO odehrávalo (jestli víte co myslím...)




6. Apartmán na Manhattanu (New York) - 6,05 miliardy

 

Třípatrový apartmán přímo v centru New Yorku. Několik balkonů, terasa s bazénem a neuvěřitelný luxus. Na druhou stranu... nejdřív si musíte počkat, až vám ho postaví. Ale je přímo u Central Parku!


New York je nádherný, ale naprosto upřímně, bydlet bych tam asi nechtěla. A navíc, zaplatit 6 miliard a pak si muset ještě na svůj apartmánek čekat... :P




7. Dům v Londýně (Velká Británie) - 8 miliard



Největší dostupný dům bez nájemníků v centru Londýna. Tento domek se nachází poblíž Buckinghamského paláce, a pokud dáte dohromady 8 miliard... může být váš.


Hmm... Londýn mě neválcuje, takže raději sídlo na Floridě s pláží - a ještě ušetřím! :D





8. Penthouse Tour de Odeon (Monako) - 8,2 miliardy


Tento moderní penthouse se nachází na samém vrcholu nejvyšší věže Monaka. Dominuje mu obří bazén s tobogánem, ale můžete se těšit i na rozmazlování ve vlastním wellness nebo na desetičlenný personál v ceně.


Tak ovšem... tohle je nádhera! Ano, to poslední je výhled. Pane bože, být miliardářkou, tak se tam stěhuju! I kdybych se kvůli tomu měla stát milionářkou :P :D





9. Le Palais Bulles (Francie) - 10, 77 miliardy



,,Palác bublin'' je nejdražším domem v Evropě. Vybudoval ho módní návrhář a také v něm uspořádal několik módních přehlídek a párty akcí. 


Za mě: je krásný, je originální, ale bydlet bych tam nechtěla. Pořád za mě nejvíc boduje Monako a Florida :D





10. Dům Nilea Niamiho v Bel Air (Kalifornie) - 12,1 miliardy



Kasino, 5 bazénů, akvária, umělý korálový útes, hudební klub a za sousedy Jennifer Anniston a Elon Musk. Tohle vám nabízí nejdražší dům z mého seznamu. 


Náááh... moc peněz. A mít za sousedy celebrity... ne, děkuji. Navíc... co JÁ bych dělala s kasínem, když umím tak prší? :D







Tááák... doufám, že se vám to líbilo!

Můj názor znáte - já bych si koupila buď dům v Maroku, nebo na Floridě. Nebo možná Le Palais Royale, protože vypadá fakt božsky a má kino :O :D

A co vy?

Pište do komentářů :3

Plus potěší :33





WAFLIČKY :3


Komentáře

Hanulak(Píšeme povídky a příběhy)

mozek30: ou, děkuji smajlsmajl

Edit 18:18: mozek30: (a pokud bych se mohla doporučit a udělat tak trochu reklamu... zítra v 11:00 vyjde na mém blogu další článek, také s abnormálně drahými věcmi, a myslím, že stojí za zhlédnutí smajl )

HanulakTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.