Equestria Girls Applejack
Hra - Equestria Girls Applejack
Video se načítá
 

Větviččin zelený blog

@Info + poděkování :)))

AHoj l-l-l-l-ladies and gentlemans!

Opravdu jsem netušila, kam tenhle článek zařadit, tak se prosím nedivte nebo nekritizujte že je to ve špatné kategorii :D


Protože mě začalo sledovat pár lidí (a já jsem jim za to moc vděčná), rozhodla jsem se napsat info o tom, co můžete v nejbližší době ode mě čekat:


1. To, co vás bude asi nejvíc zajímat je, že po úspěchu mého minulého hororu Ve škole je... vrah? jsem se rozhodla psát dál v tomto i jiných stylech. Momentálně probíhá tvorba dalšího hororu s pracovním názvem Lampa zhasla... a fantasy ve stylu volného pokračování na Hraničářova učně, ale to nevím jestli budu dávat na HPD.


2. Další díly @Hudba - tohle si poslechněte. Není to moc populární styl článků, ale mě to baví :D V nejbližším výhledu to vidím na Evanescence, Lorde, Backstreet boys, Selenu Gomez nebo možná něco českého, pravděpodobně Kabáty :D (pokud máte nějaké určité přání, nebojte se napsat ;) )


3. Samozřejmě očekávejte mou story o vzniku hororu Ve škole je vrah :D


4. Poslední dobou jsem dost zanedbávala články o knížkách, budu se snažit to zlepšit :)


5. Jistojistě čekejte na další recepty (na které jsem poslední dobou neměla moc čas) a články o původu a významech jmen, co nebyly v magazínu :)


6. S nadcházejícím školním rokem dost pravděpodobně budu přidávat čtenářské deníky nebo jiné věci do školy. Komu se to nelíbí, ať to prosím nečte! :D




Jako poslední bych chtěla hrozně moc poděkovat svým čtenářkám, díky kterým jsem se ocitla na 25 příčce Spisovatele. DĚKUJU!!!


A nakonec jednu živou písničku, kterou jsem objevila dneska :D Škoda, že Green day jsem už dělala :D

Doufám že si jí užijete tak jako já :3 :D Peacemaker - Green day


BYE!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.