Sarah In A Concert
Hra - Sarah In A Concert
Video se načítá
Pony Creator
Hra - Pony Creator
Video se načítá
My Hospital
Hra - My Hospital
Video se načítá
 

Vendulčin Blog:)

Láska

Ahooj, dnes bych Vám chtěla napsat o velmi krásném tématu s jménem "Láska"

Láska znamená mít větší starost o druhého než o sebe.
Je nejdůležitější součástí života, protože být zamilovaný znamená hodně. Když jste zamilovaní, cítíte se jinak. Tak nějak krásně. Máte pocit, jakoby ta osoba byla nejdokonalejší na světě.
Jak poznat že jste se zamilovali? Je to jednoduché. Na tu osobu musíte pořád myslet a nemůžete ji vypustit z hlavy. Představujete si, jaké by to bylo, kdybyste byli spolu. Myslíte na jeho dokonalý úsměv a jeho nádherné oči. Zdají se Vám o něm sny a každé ráno se těšíte, až ho uvidíte, třeba ve škole. Když jste s ním venku, cítíte se jako v sedmém nebi a nejraději byste zastavili čas, aby tato nádherná chvíle nikdy neskončila. Když Vás obejme, nechcete se už nikdy odtrhnout, chcete s ním být prostě navždy. Jste šťastní za každou chvíli s ním.
Nejkrásnější pocit? Když se na Vás usměje svým dokonalým úsměvem. Pak se cítíte tak nádherně. V tu chvíli byste se za ním nejraději rozběhli a obejmuli ho tak pevně, aby už Vás nikdy nechtěl pustit.

Tohle je láska. Nic jiného…

Komentáře

Skopik2

Úžasné!smajlTaky jsem se zamilovala,potkala jsem ho na dovolené a jsou to už 3 měsíce a já na něj pořád myslím.Co mám dělat?smajl

Skopik2To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Vendy91

Skopik2: A máš na něj kontakt? Nebo je to cizinec? Zkuste si psát a možná se někdy i setkáte smajl

Vendy91To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.