vaše Vi :3

Co dělat když se pohádáš s BFF??

Když se pohádáš se svou BFF kvůli klukovi, který se ti líbí a ona sním chodí.Buď na ni chvíli naštvaná ale pak jí řekni, že už se ti stejně nelíbí a pořád se jí ptej jak jim to klape a tak. Když se pohádáte kvůli něčemu jinému nebavte se spolu dva dny stejně to déle nevidržíte, protože jste nejlepší kamarádky ta která to začala tak se omluví a vše spraví objetím.

                           

Vaše vi :3 

Komentáře

kočička 1(Magical World)

No, tohle komentovat nebudu, protože jsem to nezažila. Ale jak tak koukám, tak reakce ostatních je spíše negativní, než kladná. (Je to jen názor, nechci aby tě to odradilo od ostatních článků.Vidím, že začínáš. smajl)

kočička  1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Violetta 3-(Mendes army)

Joo holka, zkus se nejdřív naučit vyjmenovaná slova a potom nám něco vysvětluj o tom, že to je takhle jednoduchý. To není!! Věř mi, já jsem kolikrát o svou nejlepší kamarádku přišla kvůli klukovi a musela jsem ji slíbit, že ji to už nikdy neudělám, jenže jsme se nebavily 2 dny, ale 2 roky a půl!!!smajl Prosím tě, až si něčím takovým projdeš, pak tady dávej rady do života a ne článek s dvěma řádkami obsahusmajla proč bych jí měla říkat že se mi nelíbí, když se mi třeba líbí?!!! LOL

Violetta 3-To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.