Unicorni Welcome!

Nejposlouchanější písničky 2k17

Ahojte dneska vám představím pár hitů tohoto roku.Jdeme na to!


Despacito-Luis Fonsi  

Tahle španělská hitovka především léta vám nemohla uniknout, natáčeli se na to parodie jako kovy- česká parodie despacito nebo "po-sral-sito".Má přes 4 028 000 000 zhlédnutí a 22 mil. likes a 2 mil. dislikes .

Shape of you-Ed Sheeran 


Takže shape of you v překladu jako "tvůj tvar" nebo "tvoje křivka" je taky velice populární song a na to že na youtube je vydán 30.1.2017 tak jsem ho poslouchala většinou před létem nebo v létě.Má přes 2,5 miliardy zhlédnutí 12 mil. likes a 686 tis.  dislikes .

Thunder-Imagine Dragons 


Ano tuhle písničku miluji ale překlad?"Hrom,hrom.. hrom,hrom,blesk "whaaat?Můžete mi napsat co si o téhle písničce myslíte,jestli ji máte rádi nebo o tom překladu.Ještě mě štve že všichni místo "thunder" zpívají "panda".Tento song má 224 mil. zhlédnutí  2 mil. likes a 82 tis.  dislikes 

Taylor Swift - Look What You Made Me Do


Krásná písnička spíš pro holky.Na to že vyšla v Srpnu tak má přes 570 890 000 zhlédnutí
5 MIL. likes a 1 MIL. dislikes.

Odkaz na celý playlist :)

Doufám že se vám to líbilo a čau.





 







Komentáře

Katniss123

Clawdeen77: To Despacito hej, no... ale napríklad pesnička od Taylor nie je zlá, ani text nie je zlý...len hudba by mohla byť lepšia. Imagine Dragons mám rada, tá pesnička nie je hrozná.. ale staršie ako Radioactive sú oveľa lepšie. A Ed má dobré len staršie pesničky, tie novšie sú nič moc.

Katniss123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Damaris Harris: Heh, pro tebe to musí být ještě horší. Přiznávám se, že na tu španělskou část jsem využila služeb překladače. Neměla jsem to dělat. A potom jsem potkala dost malou skupinu děcek, kteří si to pouštěli... smajl

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.