Twilight Sága-Fantasy svět

Já, Max-Upíro-Vlkodlak

JMÉNO: Max BloodSpeed
Věk: Upířích 17... No... Byla jsem kousnutá v roce 1945, takže.... Lidských 17 let
Schopnosti: Kouslo mě víc upírů (3) se schopnostma. Možná je to kvůli nim. Mám 5 schopností, který stále trénuji. Čtení myšlenek (Edwardovo kousnutí), vidění do budoucna (Alice kousnutí), léčení, hýbání věcma pomocí ruky, ovládání myšlenek druhých. (Třetí mě kousla Jane.)
Oblíbené barvy: Černá, rudá...
Tipické oblečení: Šortky, krátký trička... Conversky. Vše černý. Ale modrou stuhu, kterou mi darovala Alice, asi 5 dní, než jsem od nich utekla. Byla jsem její BFF. Dneska mám dvě :) Taky mám sestříhaný jemě vlnitý vlasy. Rudý, či zlatý oči. Podle mýho hladu.
O mě: Jsem milá, přátelská, hodná... Ale když mě někdo fakt naštve, jsem bezcitná mrcha! Taky jsem hybrid. To znamená, že se umím proměnit i ve vlkodlaka. Ale to ví jen Jacob a Alice. Jacob mě viděl, jak se při úplňku měním a Alice to viděla při její vidění do budoucna. Nevím, jak je to možné. Zatím to ostatním tajíme. Prozatím....
BFF: Alice a Viky. Viky je sestra Victorie, takže ji Cullenovi nenávidí a drží mě i sami sebe od ní dál. Ale jednou jsem šla na lov, sama. Potkala jsem tam Viky asi po 6 letech a utekly spolu. Po 57 letech jsem se vrátila ke Cullenům. Všichni mě vítali. Carlisle po domlouvání, který jsem protáhla na 3 hodiny dovolil, aby u nás Viky zůstala a přesvědčila je o tom, že není zlá a nechce pomstít svou sestru. Já se o tom přesvědčovala a držela ji dál od Cullenů 57 let. Ale byly jsme spolu ve Forks. Přistěhovali se tam zrovna Cullenové. Nemohla jsem se udržet od nich dál. A maj novou v rodině. Bellu. Další upírka. Vycházíme spolu báječně. Jo a jsem 3x rychlejší a 3x silnější než novorozenci ;)

Ahoj... Jsem... Max... To už asi víš... Jsem tu hlavní adminka. Každý večer (možná den, podle toho, jestli nepůjdem večer na lov) připíšu, co se ten den stalo. A nechám tě ponořit se do mé role, v mém světě krvežíznivých upírů a chlupatých vlkodlaků.... Nechám tě, aby sis prožil/a mé zážitky... Ze školy... Z rodiny... Jak to hraju na dvě strany... Myslím tim Cullenových stranu... A Viky stranu...... Taky tím ale myslím upíří a vlkodlačí stranu.
Užij si mé zážitky, v mém světě. :) Teď ale ne, jdu s Rosalii, Edwardem, Viky a Alice na lov ;)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.