Třída

Vtipy

Ahojky dneska jsem vám přichystala vtipy u kterých se zasmějete. A když se prosím zasmějete dejte mi plus když budete chtít abych věděla jestli jste se zasmáli děkuju.

1. vtip

Tatínku, dnes jsem se 5krát strefil míčem, chlubí se Honzík. Ty jsi ale šikovný, říká potěšeně tatínek. Jsem,ale teď budeš muset být šikovný ty.Je potřeba zasklít těch 5 oken.

2. vtip

Povídají si tři chlapi a jeden říká Moje manželka četla Pata a Mata  a narodila se jí dvojčata. Druhý říká Moje manželka četla tři prasátka a narodila se jí trojčata. Třetí všeho nechá a běží domů a ostatní za ním volají Proč běžíš domů?? protože moje manželka čte Alibabu a čtyřicet loupežníků!!

3. vtip

Maminka příjmá novou chůvu k pětiletému synkovi a ptá se proč jste skončila v poslední rodině?? Chůva zapomněla jsem vykoupat děti. Tuhle vezmeme ,mami!!! Rozkřikne se Pepíček radostně.



4. vtip

Fanda se udiveně ptá Jendy proč chceš od Ježíška dvě soupravy elektrických vláčku?? Jenda chci si taky hrát ,když je táta doma!!


5. vtip

Jde maminka se svou malou dcerkou kolem zverimexu a dcerka říká miámi já chci k Vánocům psa. Maminka odpoví ne budeš mít kapra jako všichni ostatní!!

A to je zatím všechno děkuji že jste si to přečetli když budete chtít dejte mi plus a uvidíme se nikdy jindy tak ahojky.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.