Top 10 songz

Top 10 písní od Green Day

Ahoj... dalším článkem je Top 10 písní od Green Day... Sama musím říct že Green Day miluju :3 :D

10. When I Come Around

V klipu si zahrál Jason White se svou tehdejší přítelkyní (závěr druhé sloky a druhý refrén)

9. Longview

Billie: ,,Byl jsem v kreativním háráním. Byl jsem v domech a spal u lidí na pohovce. Nemyslel jsem si, že masturbace byla viděna z toho pohledu jaký jsem měl já.''

8. American Idiot

Píseň American Idiot (Americký idiot) vyjadřuje odpor vůči dění v USA za vlády prezidenta Bushe mladšího. Nabádá Američany, aby nepodléhali strachu z terorismu, ani z vlastní vlády, která tajně sleduje své občany. Říká, aby lidé neodsuzovali jiné za jejich sexuální orientaci a aby nepodporovali nesmyslné válčení, i za cenu, že jim burani budou nadávat do buzíků. Jinak budou USA pro ostatní země jen státem plným idiotů.

7. Good Riddance (Time Of Your Life)

Billie na začátku této písně řekl "Fuck".

Time Of Your Life je vlastně o tom, že bychom si měli života užívat stále a furt. Prostě poselství: Žijte svůj život naplno!

6. 21 Guns

Billie Joe Armstrong řekl, že muzikálová verze je podle jeho názoru lepší než originál.

5. Wake Me Up When September Ends

V této písni Armstrong zmiňuje své bolestné dětství a vzpomíná na den, kdy jeho otec zemřel. Po této traumatické události se nikdy opravdu nezotavil a nemůže uvěřit, že 20 let uteklo tak rychle.

Billie Joe napsal tuto píseň o jeho otci, který zemřel na rakovinu. Na jeho pohřbu brečel, běžel domů a zamkl se v pokoji. Když jeho máma přišla domů a klepala na dveře, Billie jenom řekl: "Probuď mě, až skončí září".

4. Jesus of Suburbia

JOS vypráví, jak byl vychovám v nenávisti i lásce, o své náladě, kamarádech a nejdůležitějších informacích. 

3. Holiday

Na konci klipu zastavuje auto v pustině. Přesně na tom stejném místě (a ve stejný čas) začíná píseň Boulevard of Broken Dreams.

2. Basket Case

Píseň je o panické úzkosti, kterou Billie Joe Armstrong trpěl v mládí

1. Boulevard Of Broken Dreams

JOS je venku sám. Toulá se chladnými ulicemi. Nemá co dělat. Nemá kam jít. Pocit štěstí pominul a on kráčí osamocen. Všichni spí. Nikdo ho neslyší, nikdo se o něj nestará. Pořád se jen sám prochází.

























Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.