To je můj blog

Světové krásky

Ahojky holky! Zdravím vás u dnešního článku a dnes vám ukážu nejkrásnější ženy světa... Takže se pohodlně posaďte a jdeme na to!

Margot Robbie

Znáte Harley Queen? Jestli ano, tak právě jí hraje tato krásná 26-ti letá herečka Margot Robbie. Původem je Australanka, má drobnou postavu (166 cm). Je považována za nejkrásnější ženu na světě. Hraje lední hokej, a její herecká kariéra se velmi rychle a slibně rozjíždí. 

Megan Fox

Již 31-ni letá herečka a modelka, opět z drobnou postavou (163cm) je považována za jednu z nejhezčí  žen světa. Je zadaná jíž od roku 2010, takže pánové, smůla! Porodila tři děti, všechny syny. První roli dostala již v  letech.


Kate Upton

Je velmi krásná plus size modelka, občas si i zahraje. Je jí 23 let a i přesto nemá manžela. Zahrála si např. ve filmech: Jedna za všechny, The Layover, Mistrovský plán... V dospívání se věnovala jezdectví. Je velmi vysoká (178cm) a váží 60kg. 


Monica Bellucci

Její sice už 51 let ale přesto je velmi krásná, je to supermodelka a trochu i herečka Monica Bellucci. Má dvě děti, dvě dcery, jedné je 12 let a té druhé 7 let. Její sen bylo být právničkou. Pochází z Itálie. Je zadána. 

Blake Lively

Už jí bude skoro třicet ale všichni by si jí tiply na méně. Americká herečka a modelka vysoké postavy (178cm) Blake Lively má dvě děti s manželem Ryanem Reyndolsem. Zahrála si hlavní postavu v pořadu super drbna. 

Hayden Panettiere

Opravdu drobná přesto krásná herečka s jednou dcerou, je jí 27 let. Byla nominovaná na cenu Grammy, přesto nevyhrála. Zahrála si v: Nashville, Hrdinové, Život s Helenou... 

Olivia Wilde

Rodným jménem se jmenuje: Olivia Jane Cockburn je irsko-ameridká herečka. Hraje již od roku 2000. Hrála v hodně seriálech. Má dvě děti, je zadaná. Žije v Kalifornii.  Je jí 33 let. 

Lily Colin

Opravdu krásná 28-mi letá herečka a modelka. Měří 165cm. Narodila se 18.března. 

Holky, pište kdo se vám líbí nejvíce a příště ahooj!!!!





Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Ech, připadám si vážně hloupě, ale ani jednu z nich jsem v životě neviděla někde hrát nebo něco jiného a jejich jména mi stejně nic neříkají.
Je to hezky článek ale nemůžu dát plusko, protože mu moc nerozumím smajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.