to co už nikde neuvidíš:D

CO SI MYSLÍTE O ŽIVOTĚ

život je fajn ale každý ho vydí jinak tak písňete a jesli nevíte tak já vám dám na výběr SUPER..........nebo ..........PRŮMĚRNĚ........nebo ..........ŠPATNĚ.......vyber si a nebo měl vlastní názor a řekni to světu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

anett33. Mě připadá jako symbol přehraného optimismu oranžová. Všude mě pronásleduje v podobě slunce. Máme se radovat z maličkostí jako je sluníčko. Proč ? Abychom si zakryli oči hloupostmi, a viděli to co chceme, a ne to co je. Šedá s černou jsou skrytě velmi inteligentními, ale že já mám ráda šedou a oblékám se do ní, hned jsem prý naprosto daleko od barevné, neonové moderní doby. Mám jiné názory, na barvy i život. Proto nikdy nebudu přijmuta.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

anett33VIP(Pár pařmenů)

Ravenclaw: Dobré konce jsou jen v pohádkách. Dříve jsem měla naději, ale tu jsem ztratila hned s kamarádkama. Přiznám se já jim závidím že vidí svět růžově a ne černošedě. Ten kdo vidí tak jak mi tak ten vidí život jaký je, nemá růžové brýle se kterými vidí růžově i tmu,smrt a kam se ten svět řítí. Nemám ráda růžovou, kryje temné kouty. Jsem ráda že si můžu s někým popovídat bez růžové předtvářky s červenými líčky.

anett33To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.