Titillandusovi

V expressu (1/2)

Nemohla jsem tomu vůbec uvěřit, že členka královské rodiny se může stát krvelačnou daijánou, která dokáže změnit svou vlastní podobu a číst myšlenky z hlav někoho jiného - jenom polibky budou jako tisíc jehel v žaludku. Před měsícem mě naši odvezli z Nemocnice svaté Demelzy, protože mě kousla jedna daijána. Od matky vím, že to byla žena ze Stínu - krutá Icy, která vraždila, když se nudila a neměla nic na práci.     Podle toho sexy lékaře mám štěstí, že nemám alergické sklony na cizí krev, jinak bych se už neprobrala. Něco na tom ale je...

Nemůžu vlastně randit s klukama, leda že bych někoho kousla, což je barbarské. I když nevím, o čem se vás pokouším přesvědčit, když neustále kvůli pitomostem sekýruji služebné a ochranku. Navíc jsem členka královské rodiny, takže očekávám poklony i od ředitele. Ale rozhodně nejsem namyšlená, jak působím. Spíš jsem... no... lehce řečeno panovačná. Ale na tom není nic špatného, že?!

Prodírám se chodbičkou v ne příliš luxusním vlaku pro Velmi Populární Inteligenty, což značí, že pojedu s nějakými chudinkami v potrhaných svetrech z bleších trhů. Hm... To se mi vůbec nezamlouvá! Ale zase na druhé straně budu ve škole nejhezčí - a to je to, co mě zajímá!

Kufry od kouzelnického návrháře Scotta Trevora si razím mezi umaštěnými žebráky cestu k nejlepšímu kupé. Kluci samosebou zírají a čichají můj značkový parfém z Channelu, kde byl maličký vzoreček zadarmo. Holky si prohlížely mé značkové oblečení a luxusní šperky. Anebo jenom čumí proto, že neviděli skutečnou princeznu široko daleko?!

Jsem druhá dědička trůnu, jediný problém je má trapná sestřička, naštěstí mladší. Za rok ale bude sem také chodit a já se budu modlit, aby dostala rozum a nechodila oblékaná jako ta mudlácká zpěvačka Lady Gagha nebo tak nějak.

Vtom jako bych vrazila do neviditelné překážky: v blízkém kupé byl kluk! No, to není novina tisíciletí, ale on měl... značkový svetr Ralph Lauren a v těch dřínsech Armani Jeans vypadal jako bůh! Nevím, proč mě to tak překvapilo, asi byl jediný kluk ve vlaku ve značkových hadříkách! Ale na mé bývalé škole Fashion Lovers jsme chodili v outfitech samotných hvězd!

,,Je to volno?" zeptám se a položím před sebe kufr posetý zlatem, smaragdy a diamanty, aby je nepřehlédl. Ten kluk vzhlédl. Sakra, v obličeji byl táák krásně, že kdybych nebyla princezna, IHNED bych si ho vzala.

,,Dilency Titillandusová?! Jasně, princezno!" usměje se, popadne mé čtyři(jenom? máma zapoměla na těch pět dalších a dva s botama a...) kufry a dá nahoru.

Sednu si a on také. Pak se vrátí ke svému komiksu a já na něj zírám jako nějaká blbka.

Komentáře

Sukuba

Ahoj všichni! Omlouvám se, pod jménem Salazerova dcera mě už neuvidíte, jelikož mám novou oblíbenkyni, tak další pokračování bude na můj účet. Jestli mi nevěříte, prohlédněte si mé bydliště - mám tam Obrtlá ulice, byla jsem hodnost fanynka a měla jsem skupinu Superwomans.

SukubaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Sukuba: Pěkný příběh, na můj vkus až příliš zmínky o bytí přitažlivý atd.
Ale je pěkné, že hlavní hrdinka není typická dokonalá kladná postavička, ale má i špatné vlastnosti.
Jste si jistá, že se chcete jmenovat (pokud hádám správně) podle tak z dovolením "úchylné" bytosti jako je Succuba ? Jsou krásné, to uznávám, ale téma je to přinejmenším podivné.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.