The sims 4 4ever!

skryté pozemky z hurá do práce 1. cesta

 

Sixam


Jedná se o domovskou planetu mimozemšťanů. Sixam je z rozšíření hurá do práce.Zpřístupněním planety získáte možnost objevit různé sběratelské objekty a nově i objekty do sbírky Geody.A samozřejmě možnost návazat osobní kontakt s mimozemšťany.

Jak se dostat na planetu Sixam :

K cestě na Sixam slouží Generátor červích děr Elektroflux a raketa.

Kde vzít Elektroflux :

Generátor červích děr je vynález pocházející z 11. vědeckého průlomu.

Vědecký průlom :

Může nastat kdykoli. Stačí když vědec dělá něco, při čem může přemýšlet.

Aby Simík mohl být vědec, musí si zvolit kariéru vědce.

Například při zahradničení, čtení, hře v šachy, prováděním experimentů apod..

Jakmile  je vědecký průlom dokončen, v pravém horním rohu obrazovky budete 

informováni o tom, jaký vědecký průlom se Simíkovi podařil.

Bližší informace k vědeckému průlomu najdete v poznámkách v telefonu.


Klikněte na ikonu se žárovkou.Rozklikněte generátor červích děr Elektroflux.Rozbalí se menu, kde zjistí, co potřebujete k sestrojení - vynalezení tohoto zařízení.

Potřebujete :


2x libovolný kov střední vzácnosti
2x libovolný krystal střední vzácnosti
2x libovolný prvek


Krystaly a kovy musíte najít při kutání. Prvky získáte tak, že zašlete geologické radě kov nebo krystal.


Máte-li vše, co potřebujete, vydejte se společně se Simíkem do práce. V práci klikněte na konstruktér vynálezů a vyberte volbu Vynalézt zařízení...

Z tabulky vyberte přístroj, který chcete vynalézt (sestrojit) V našem případě generátor červích děr Elektroflux. Musíte mít všechny potřebné věci k jeho vynalezení. V opačném případě nebude okno aktivní.

Jakmile je zařízení vynalezeno, můžete ho uložit do inventáře Simíka. Interakce Vydat se do mimozemského světa bude na generátoru červích děr k dispozici až po dosažení 10. úrovně kariéry Vědec poté, kdy provedetevylepšení generátoru.

Vylepšení generátoru :


Pokud se s generátorem nacházíte na domácím pozemku, vložte ho do invetáře Simíka. Vložit ho lze přetažením nebo použitím interakce Vložit do inventáře. Vydejte se společně se Simíkem do práce. Přetažením z inventáře umístěte generátor červích dět na konstruktér vynálezů.

Klikněte na konstruktér vynálezů a vyberte Vylepšit generátor červích děr Elektroflux.

Jakmile bude akce dokončena, vložte generátor zpět do inventáře Simíka, chcete-li ho používat na domácím pozemku. Chcete-li ho použít v práci, umístěte ho kdekoli na pracovišti. Chcete-li cestovat, klikněte na generátor a vyberte volbu vydat se do mimozemského světa nebo vydat se do mimozemského světa s...  Zpět se vrátíte opět kliknutím na generátor. Pokud jste portálem cestovali z pracoviště, bude navíc k dispozici interakce Vrátit se do vědecké laboratoře. Vybrala jsem mimozemšťana, se kterým jsem navázala kontakt, ale portálem prošel Krabat sám a skončil v laboratoři. Zřejmě se mimozemšťanovi nechtělo do laboratoře kvůli případným pokusům :)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.