ThatBlog

Moje postava

Hi Dragon Lovers! Dneska jsem se rozhodla napsat článek o tom, jak si představuju můj smyšlený charakter v Tramtárii. Jdeme na to!


jméno: Spirit (já to jméno prostě miluju)

věk: 25 let

rasa: polodrak (napůl drak a napůl člověk)

má ráda: létání, čtení, boj s kouzly, skrývání, přemýšlení, učení nových schopností

nemá ráda: když ji někdo nebere vážně, ignoranci, zesměšňování, pobyt v tmavém, malém prostoru

dobré vlastnosti: obratnost, šikovnost, opatrnost, nedůvěra

špatné vlastnosti: cyniismus, urážlivost, nemilosrdnost,

Schopnosti: Má živel světla a vzduchu

Umí bojovat s kouzly i mečem


story: Narodila se jako člověk, poté, když jí bylo 15, se ztratila v lese. Tam ji napadl drak. Byla již na pokraji smrti když se zde objevila stejnojmenná dračice, zachránila ji tím, že jí předala své srdce, což je krystal uprostřed dračí hrudi. Díky tomu tato dračice bohužel zemřela. Avšak pomohla žít Spirit, tehdy se tak ještě nejmenovala, pojmenovala se tak proto, aby si vždy při vyslovení jejího jména na tuto dračici vzpomněla. Už nebyla člověk a uvědomovala si to. 

Začali ji nahánět lidé, což znamenalo nutnost naučit se bránit. Tento úkol jí alespoň trochu ulehčovaly dračí instinkty. Když cestovala v lese za potravou, potkala draka Shadowa, který ji naučil boj. Se svým novým společníkem odcestovala do úkrytu, kde se učí nové schopnosti.


Charakter: Spirit je často svobodomyslná a přelétavá, nemá moc ráda, když se musí vázat, nemůže cestovat, nebo se po ní něco chce a čeká. Hrozně ráda dělá naschvály těm, co se jí znelíbili nebo jí ublížili. Často a ráda si dělá co chce, a když nemůže, je naštvaná. Když má zrovna dobrý den, je milá, pozorná a laskavá ke svým bližním. Dříve byla naivní, touto vlastností se sama sobě znelíbila, stále se učí mít se ráda. 

Jak z tohoto popisu vyplývá, je Spirit náladová a občas urážlivá. Teď ale začneme s dobrými vlastnostmi: k těm, které miluje, nebo je má v lásce je: pozorná, věrná, milá, laskavá, důvěřivá. Když k někomu cítí lásku, je to pravá náklonnost, nikdy lásku nehraje. Pokud chce něčeho dosáhnout, je cílevědomá a nesnáší, když ji někdo ruší nebo kontroluje při práci. Právě kvůli těmto vlastnostem je okolím často odsuzována. Stala se introvertem a nemá ráda větší společnost. Z toho plyne, že není schopná vládnout nebo někomu velet. Nadvláda nad někým ji naplňuje odporem a pohrdáním sebe samou. Občas sama o sobě z legrace říká, že je úplný asociál.  

Slabinou se jí stává, že se nechá často ovládnout pocity. Lidi soudí podle chování.

Pokud se jí znelíbí nějaká činnost nebo chování, dělá o této věci sarkastické poznámky a když chce, může být i dost otravná.


Zajmavost: Nevidí příliš dobře na pravé oko, snaží se tento nedostatek odstranit. 

Dokáže skočit 10 metrů do dálky a 7 do výšky a je na to patřičně hrdá.

Umí skvěle šplhat za pomoci jejích hákovitých drápů na rukou i na nohou.

Kvůli obzvlášť velkým drápům, ze zadu na nohou, nikdy nenosila boty.


+někdy sem přidám obrázek, ahoj.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.