Těžký život YouTubera

Těžký život YouTubera

Takže ahoj 

já jsem Barčulík a toto je můj 1 blog,aspoň doufám že je to můj blog.Tak k věci už jste se někdy zamysleli nad tím jak mají někteří lidé těžký život?Nepatří mezi ně jen postižení chudí vážně nemocní,ale také YouTubeři.Teď si určitě říkáte něco jako:"co YouTubeř,!??! Ti se mají skvěle"Opak je,ale pravdou.Vy neví te jaké je pro začátečníky neustálé srážení sebedůvěry od Haterů,často pod starými videy nejmenovaných lidí nacházím komentáře jako:seš hroznej,skonči to,neumíš to,jsi trapnej.Nedochází vám že jim to může i psychicky ublížit jak by jste se cítili vy kdyby vás někdo stále zesměšňoval a podobně.Třeba NejFake se s tímhle dokáže vyrovnat,ale co ti menší.

zamyslete se nad tím s pozdravem Barčulík

Komentáře

pouchlusněbe(ANIME!)

Musí se s tím umět vyrovnat.Je to všude stejné.Lidi,kteří "hejtují" spíš závidí,než aby se jim to nelíbilo.A je pravda,že přes internet se lidé chovají mnohem sebevědoměji,díky anonymitě,kterou jim internet poskytuje.

pouchlusněbeTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Barča18: Pokud jsi Youtuberka,tak hodně štěstí.Na mladší si totiž lidi dovolují ještě víc.A pokud ví,že budou "hejtováni",ať radši nedělají nic.Ušetří se tak skleslosti a pocity nedůležitosti.

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.