TERRY

MŮJ SEN-MOŘSKÉ PANNY1.díl Setkání před knihovnou

Ahoj, jsem člověk kterému se pořád zdají sny. Proto jsem se rozhodla, že vám je budu psát do svého Blogu. Jelikož každého baaví a zajímá něco jiného. Budu je vydávat napřeskáčku. Jak poznat že se jedná o příběh který se vám líbí? (který sledujete) Je to jednoduché, toto je rozpoložení názvu:

MŮJ SEN  - MOŘSKÉ PANNY 1.díl Setkání před knihovnou

. Název článku (který se dělí na různé druhy snů...)

. NÁZEV konkrétní série snů (dinosauři,motorky...)

. Díl (1.,2.,3.,.....) + název dílu

A teď už k 1.dílu mého snu. Jelikož je 1. podám vždy malé info podle čeho si myslím že se mi to zdálo. Neříkejte prosím že to jsou blbosti, já to vím, ale občas je to docela sranda. A teď pro takové ty rejpavce, ANO občas si něco málo domyslím nebo to napíši tak aby jste to lépe pochopili. Opravdu se mi to zdálo.

Myslím že se mi ten sen zdál protože mám ráda seriál H2O yust add water (stačí přidat vodu). Ale musím uznat že je divné, že se mi sny zdají opakovaně a navazují na sebe.

Hlavní postavy: Tery/Terka (já), Adélka (spolužačka od školky), Kiki (bývalá spolužačka ze ZŠ), Bára (Nejlepší kamarádka + má příbuzná  :3) , Filip (S., Krásný kluk a spolužák), Filip (H., Spolužák kterému se líbím)

Je pátek, konečně bude víkend. Ale dnes byl na gymnáziu klid. Už jsme obě zuřili nedočkavostí až konečně v 9:40 zazvoní a poběžíme do vedlejší budovy, do knihovny kde po 3 letech konečně uvidíme Kiki. Odešla když jsme šli do 4. třídy a od té doby jsme ji neviděli. Měli jsme se sejít před městskou knihovnou která je hned vedle gymnázia. Původně jsem měla jít jenom s Ady, ale Barča se nenechala ukecat a chtěla Kiki poznat. Hned jak zazvonilo jsme běželi před knihovnu kde na nás Kiki již netrpělivě čekala. Představili jsme jí Báru a čekali až se otevře knihovna. Filip a Filip se k nám jaksi připletli protože měli stejný záměr. Když knihovnu konečně otevřeli, nechali jsme dospělé projít. Když už měla jít jenom stará babička o holi, objevil se ve dveřích velký pruh něčeho co se podobalo vodě, ale světélkovalo to. Ta babička si toho ani nevšimla a prošla bez úhony. Tak jsme si mysleli, že je to jen nějaká ,,hračka". Ale aby to bylo epické, chytili jsme se všichni za ruce. Rozběhli jsme se, a najednou to bylo jako ve větrném i vodním víru dohromady. Pak nebylo nic, vůbec nic.


Pokud se vám sen líbí, dejte + abych věděla jestli mám pokračovat. Na dotazy ráda odpovím.

   Terry <3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.