TERRY

Back to school - Tipy na svačinky a snídaně

Ahoj, tento Článek plánuji již několik dní takže se na mne nezlobte pokud se bude trochu podobat novému článku v Magazínu. Jsou to mé oblíbené recepty.

    KŘUPINKY S JOGURTEM NEBO MLÉKEM

Velice jednoduchá snídaně kterou rychle sníte a dlouho nebudete mít hlad. Křupinky (Musli, čoko kuličky, plněné polštářky,...) nasypete do misky a zalijte mlékem nebo jogurtem (nebo obojím!). Tip: Přidejte sušené nebo čerstvé ovoce.

    TOASTY - ZÁKLADNÍ, OVOCNÉ, ZELENINOVÉ

Budu potřebovat: Toastový chléb, sýr, šunku nebo salám, můžete přidat máslo, tavený sýr, lučinu,...Lučinu nebo taveňák, libovolné ovoce (banán, jablko, broskev, mandarinka, avokádo, ananas, ...), Tavený sýr nebo máslo, libovolnou zeleninu (rajče,  paprika, okurka,...) doporučuji přidat: avokádo, plátek sýru, nebo kapku jogurtu (můžete přidat i do ovocné varianty, ale neohřívat, pouze namazat navrch toastu, pokud máte nepečený toast, můžete odvnitř)

Jednoduché, připravíte toast (nejlépe v tom pořadí jako výše) a dáte zapéct (nemusíte). Tip: Můžete přidat kečup, majonézu, tatarku, jogurt, nebo cokoli co máte rádi

    TORTILLA

Jednoduše na tortillu naskládáte vše co máte rádi (zelenina, ovoce, sýr, šunka, salám, taveňák, cokoli), zabalíte tortillu aby nikde nic nekoukalo a nakonec můžete použít tavený sýr na zapečetění. Nakonec rozříznete na 2 nebo 3 díly. Dáte do boxíku či krabičky a honem do školy.


Děkuji zapřečtení :) Pokud máte dotazy nebo něco děláte jinak, napište koment.

Terry <3



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.