terinka koderka

1. kapitola

Tak tady máte další kapitolu. Píšu to na informatice a z fleku, ale doufám, že se vám to bude líbit.....



Pár dní byl klid, ale pak...

5. února - pátek

Dnes byl divný, ale zároveň dost zajímavý den. Ve škole jsem potkala Samantu, ale když utrousila něco na způsob seš mrtvá, věděla jsem, že je zle. Na obědě se mě David zeptal jestli nechci doprovodit domů a já s radostí svolila. Procházeli jsme z rovna parkem a najednou nám do cesty skočila Samanta, ale když uviděla Davida, tak na jeho otázku, co tu dělá, odpověděla že jde domů. Šli jsme tedy dál, ale najednou se za mnou ozval hlas, byl takový divný a hluboký. David mi řekl, ať se nehýbu a zůstanu stát. PO otočení jsem zjistila, že si Samanta přivedla svého nynějšího kluka a že to on se s mým klukem pere. Nakonec, ale stejně vyhrál David. Když jsme došli k mému vchodu, tak jsem mu ještě asi desetkrát poděkovala, protože mi v podstatě zachránil život. Je to prostě ten nejlepší kluk na světě.!!! :-)


víkend -6. - 7. února 

Nakonec jsem přemluvila mamku a David. Povídali jsme si o tom  jak se Samanta tvářila, když její kluk skučel na zemi bolestí a o tom jak se potom tvářila na policii. Uvidíme, asi dostane ředitelskou dutku, protože ten park patří škole. V neděli jsme šli na pouť a David mi koupil zmrzlinu a vystřelil mi kytici růží. Je to prostě kluk, jak má být.


8. února - pondělí

Samanta do stala ředitelskou dutku a týden po škole. Teď už mě sice netrápí Samanta, ale příprava na soutěž v čj, kde jsem postoupila do krajského kola, které se koná 25. března v Ústí nad Labem. Verča s Klárkou, moje kamarádky, mě ale podporují  a David taky. 


9. února - úterý

Dnes jsme byli s Klárkou a s Verčou v Centrále a užily jsme si takové to HOLČIČÍ nakupování, protože David má v úterý a ve čtvrtek tréninky. Potkaly jsme tam i Samantu s tím jejím klukem a to jste měli vidět, jak kysele se tvářili. Od té doby, co se Samantin kluk popral s mým, mi David řekl, a já ho poslouchám, abych nosila PEPŘOVÝ sprej, který se prý vždycky hodí.


TAK CO, JAK SE VÁM LÍBÍ TO DNES LÍBÍ???




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.