teriblog

seznamovací výlet

ahoj holky!to není možný....na seznamovacím výletu se mi stalo něco neuvěřitelného!


první den jsme šli střílet z luku a vzduchovky(já se vždycky trefila).jinak se nic moc nedělo.o odpoledním klidu jsem s holkama hrála flašku.tím jsem zjistila,že mým dvou kamarádkám se líbí stejný kluk jako mně.je to Vojta. neuvěřitelná náhoda!

      další den jsme byli v bazénu,na raftech,zase jsme stříleli a hráli Geocashing.v noci jsme měli diskotéku.na ní jsme tančili většinou na nonstop od Michala Davida. potom učitelky řekli klukům ať s námi tančí.pustili ploužák. mě vyzvali k tanci dva kluci.a jeden dokonce dvakrát.když jsme šli do pokojů jeden kluk byl takový poslíček.řekl,,Vojta se tě ptá jestli s ním budeš chodit protože tě miluje."já řekla možná,protože jsem se bála holek,že by mě zabili.když jsem přišla do pokoje řekla jsem to holkám.no jo jenže ještě než jsme šli na bojovku přišli na chodbu kluci a chtěli se mnou mluvit.byl tam Vojta takže mi bylo jasný co se stane. Bára ,jedna z mých kamarádek ,šla se mnou.kluci Vojtu povzbuzovali aby to řekl.,,budeš se mnou chodit?"řekl asi po minutě.já se mohla zbláznit. Bára řekla abych řekla jo a tak se stalo.radši jsem nešla na bojovku. nezvládla bych to.

     další den jsme jeli naštěstí domů.trochu jsem se uklidnila,ale pořád jsem tomu nemohla uvěřit.já chodím s Vojtou!šla jsem radši jako první do autobusu,protože na mne šli mdloby.ta druhá kamarádka mě pár dnů ještě mučila,ale už je to dobrý.jsme zase kamarádky a já jsem štastná.

Komentáře

Lisek(budeme skvělé kámošky)

Já už jsem měla vlastně dva kluky smajl
S tím jedním chodím už mocinky dlouho smajl
Akorát mi ho málem přizabil jeho brácha xDDD Myslela jsem si že se z něj po té nehodě stane génius, ale myslela jsem si to špatně xDD

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lisek(budeme skvělé kámošky)

terinka94: super, šikulka smajl smajlsmajlsmajlsmajl

Edit 18:26: terinka94: Já už s tím druhým chodím hrozně dlouho a jsem mu věrná smajl I on mě smajlsmajl Takže bych ani nechtěla mít třetího když chodím s tímhle smajl

LisekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.