teriblog

chvilky zamyšlení

ahojky!dneska jsem se rozhodla napsat o škole.tak jdem na to!


popravdě se do šestky vůbec netěším.proč?protože budeme mít fyziku!to je snad nejhorší předmět co může být.sice se zase uvidim s kámoškama,ale....to učení je nesnesitelné.já ani nevím,proč to vůbec vymysleli.asi byli padlí na hlavu.nemám pravdu?jediné co mne na škole baví,jsou přestávky.koho taky ne,že?vždycky o přestávce s mou bff,bereme notesy a začneme psát povídky.já osobně mám dvě rozepsané fantasy povídky.nebo taky malujeme.nevím proč,ale já musím každý den něco namalovat nebo napsat¨,jinak se zblázním.ale dál ke škole.když máme češtinu,chcese mi strašně spát.to je nezkutečný!oni nás mučí!vždyt nám to je na nic.já dokonce slyšela,že když jeden "rebel",který chodil do stejné školy jako máma,je ted bohatý.a to se vůbec neučil a měl samé pětky.je to vůbec možné?já to nechápu.asi za chvilku budu taky taková.jak já tu školu nesnáším.nechápu,jak může někdo chodit do školy s oblibou.tohle je můj názor na školu.pokud se vám to líbilo,dejte like a já možná napíšu něco podobného.


mám v plánu napsat tag to nebo to.takže pište otázky a já odpovím. :-)



Komentáře

terinka94(love fantasy)

Ok...Teď když si projíždím své staré články tak se za sebe stydím...smajl
Já byla asi úplně vypatlaná....Omlouvám se,že jsem byla taková....Teď už jsem v sedmičce a je to vážně celkem pohoda a začínám chápat,že škola je důležitá.......Už jsem o něco chytřejší a dávám vám za pravdu.Vážně se omlouvám za to,jaká jsem byla.....Doufám,že mi odpustíte

terinka94To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kocka perskaVIP(ANIME!)

Škola je důležitá. I když myslíš ,že ne. Učí nás jak se učit a pochopit věci, které možná nebudeme potřebovat, ale díky tomu mozek procvičujeme. I když někteří učitelé to dělají tak, že ty žáky to nebaví. A navíc tohle ze základka takže od všeho něco (základní znalosti). Ve střední si můžeš vybrat obor ,který tě bude bavit takže nějaký předměty upadnou. A teď k té fyzice. Taky mi říkali ,že to bude hrozné. Naštěstí jsem poprosila starší kamarády než jsem já aby mi půjčili jejich staré zápisky a testy a z těch jsem se z nich učilasmajl Takže menší tip pro tebe. A navíc vůbec nevíš jestli tě náhodou pak fyzika nebude bavit. Pokud dostanete dobrého učitele a bude to dělat hrou tak věř nebo ne, ale budeš se těšitsmajl. Teď k tomu chlápkovi. Možná v základce měl špatné známky, ale nikdy nevíš co měl ve střední. Možná si vybral obor ,který ho zajímal a učil se. A nebo jeho rodina měla kontakty či mu pro mluvila do duše a nebo se nějak prosadil. Ale nemůžeš čekat ,že bez žádného snažení něco získáš. Tipuji ,že ten chlap něco musel ukázat a dokázat. A k té češtině. Nebudu ti nic říkat, ale ty jí potřebuješ. Aspoň ty základy. A nevymlouvej se ,že jsi na mobilu. Budu chápat, když řekneš ,že trpíš nějakým typem dyslexie. Pokud ne měla bys dávat větší pozor. A tím ,že se ohradíš, že nejsi šprt a nebo ,že gramatika není důležitá řeknu jen toto. Gramatika je hodně důležitá. Ukazuje trochu tebe. Jak se vyjadřuješ. Tohle budeš potřebovat u práce, pokud budeš něco psát a nebo pokud budeš muset napsat životopis. Kde i na to koukají. Popravdě já mám co říkat, když sama zapomínám na polovinu pravidel češtinysmajl A pokud nechápeš proč do školy někdo chodí s oblibou může to být třeba tím, že mají super učitele, spolužáky či se těší na nějaké předměty.

kocka perskaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Violetta 3-(Mendes army)

sice par chhyb v gramatice ale dobrý článek,záživný a zajímavý.na gramatice zalezi to jo ale na jedne nebo na dvou chybach opravdu ne. když nedavas treba velke pismena pri zacatcich vety atat to nevadí.me taky moc nebavi porad mackat klavesu shift

Violetta 3-To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Původně jsem se k tomuhle nechtěla vyjadřovat, ale já prostě musím.
Holka, ty tu školu evidentně potřebuješ. Tolik gramatických chyb, chyb v interpunkci a nenapsaných velkých písmem jsem v životě v tak krátkém článku neviděla.
Když už chceš kritizovat školu, měla by ses aspoň trochu naučit psát, protože pak to má aspoň nějakou úroveň; když už ne obsahovou, tak minimálně stylistickou.
A škola že je k ničemu?
Jo, možná, když se chceš stát popelářem, nebo kopačem kanálů.
A to, že se jeden kluk, který se neučil, stal bohatým? A pak automaticky předpokládáš, že se to tobě stane taky?
Tohle se stane tak jednomu z tisíce lidí. Možná jednomu z deseti tisíce lidí.
A na to, aby se to stalo, potřebuješ nějaký hodně, HODNĚ dobrý nápad, kterým bys prorazila a pak i hodně štěstí, aby to lidi ocenili.
Vzdělání je důležité.
Jedna moje spolužačka ze školy se vůbec neučila, sotva chodila do školy a... tak, s prominutím, vypatlaného člověka jsem v životě nepotkala.
Ta škola není úplně od věci.
Ano, náš systém školství není ideální.
Ano, náš školní systém je založený na tom, aby škola naučila, nehledě na opravdové schopnosti žáků.
Něco, například v matematice, je vážně zbytečné. Místo toho, aby nás škola naučila logickému myšlení a dohledání si výsledku, tak nás učí složité postupy, které si stejně nikdo nezapamatuje déle, jak jeden týden.
Ale přesto je důležité do školy chodit.
Mě to taky na základce nebavilo, ovšem i přesto jsem se učila a chodila tam, jelikož jsem věděla, že je to pro mě do budoucna důležité.
A k tvé otázce, na co je škola - škola je na to, aby ses naučila v nižších třídách číst, psát a počítat a později se dozvěděla i něco víc o přírodě, lidském těle, vědě, historii... spousta z toho je zbytečných, ale pro všeobecný přehled a sehnání dobře placené práce je to nezbytné.
Dalo by se polemizovat o tom, zda je důležitá maturita, jelikož znám kluka, který je schopný a dokázal by se prosadit i bez ní, ale minimálně ta základka nutná je.

CaliopeiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Terka2000VIP(Historky pro každého)

Ahoj....ja jsem zakladku milovala,ted jdu na stredni nikdy pred tim se mi min do skoly nechtelo...kazdopadne druhy stupen je velka pohoda,ucitele se na vas spolehaji,mate mnohem min ukolu a to uceni mi taky nrprislo strasne....pro me byla nejhorsi 3,4,5, trida a zbytek silna pohoda...uvidis bude se ti to libit je to obrovska zmena smajl

Edit 19:09: A Fyzika....neni zas tak desna....da se projit aniz bys ji pochopila...bud v klidu a hodne strstismajl

Terka2000To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Když jsem šla já do 6., tak mě hodně lidí varovalo před fyzikou. Myslela jsem, že to nebude tak hrozný, ale spletla jsem se. Je to ještě horší. Tak se těš! smajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.