takže ahoj

na slovíčko!

na slovíčko!

ahoj konečně nový příspěvek a to je na slovíčko! jde o takové oblíbence tak pojďme na to

ČTENÍ
v poslední době jsem po celém dnu jsem totálně vyřízená. Někdy pomůže horká vana jindy si ráda zalezu do postele zapálím svíčky a prostě si čtu. Jo jenom nudně čtu, a někdy to pomůže. Mám rozečtených několik knížek ale nejvíc měchytli Silvie od J.Z.Svbody je to spíš holčičí příběh takže to bude spíš pro starší holky. No a druhá knížka krerou čtu asi po padesátý je Vánoční vyprávění od Tomáše Vejvodovskýho jak už název vypovídá odehrává se to o vánocích. Asi to bude bavit madší děti nebo lidi jako já, lidi který vypadaj na čtrnác ale unitř jim je tak 5 let.

KRESLENÍ
jako malá jsem si jen tak z nudy čmárala potom mi to asi připadalo trapný nebo co a přestala jsem.Minulý rok jsem začala chodit na výtvarku do lidušky a to čmárání z nudy se mi vrátilo akorát trochu v hezčí podobě.Tady by jsem chtěla vypíchnout nějaké umělce u kerých chytám inspiraci a taky vám sem hodim nějaké moje dílka z posledních pár měsíců.Jako první je tu Ester Starling je to velice pozitvní holka která se věnuje i youtubu.Jako druhou tady mám Lucii Ernestovou která kreslí motivační obrázky a teď můj výtvor

HUDBA
jak jse se mohli z minulého článku dozvědět tak tančím a tak taky hodně poslouchám hudbuů.Teď zrovna hodně poslouchám Amy Winehouse a Adele ale taky poslouchám Ed sheerana a všemožný jiný skladatele.

a to je vše těším se další článek který by měl vyjít příští výkend



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.