♥ Tajný deník/Moje Láska ♥

Zápis do tajného deníku 17 (♥ krize 3)

Ahojky lidičky, sory že to tak trvalo byla jsem nemocná.

No jak víte z jména článku mám tu 3. ♥ krizi, pamatujete si ♥ krizi 2 Loki vs Rampelník? Jo..tak to je Ok páč mě dávno přestal zajímat jsou to asi 2 měsíce ale hned jsem se zabouchla do někoho jiného jenže to nebyla postava z pohádty, filmu ani seriálu. Ale ze skutečného (tohoto) světa, jako že existuje tak to myslím.

Teď přejdu k detajlům, je to zpěvák z kapely Black Veil Brides, je starší o 12 let 4 měsíce a 2 dny (pokud jsem to zpočítala zprávně, ale 100% je starší o necelých 13 let), 26.12. Tento rok mu bude 26, je SEXY! Má 1 pirsing (měl 2 ale ten jeden si nechal sundat), má 3 tetování na krku to první vipadá jako betman v upíří verzi (alespoň mě to tetování tak připadá), pírko a něco co vipadá jako hlava indiánského náčelníka nebo čico, levou roku má skoro celou potetovanou na pravé rouce má tetování (teď to přesně nevím kolik tetování), je posedlí batmanem, má modré oči, kapelu ('Biersack'=Pak z toho vyšlo to co je dnes známé jako Blac Veli Brides) založil když mu bylo 16, když chodil do školy tak ho šikanovali (chodil do katolické školy) (vím že kvůli tomu si o něm vihledáte vše na internetu a budete psát do kometářu že nesmím věřit všem co je na internetu ale taky tam můžete vidět že cituji "Tato šikana byla vyobrazena v klipu Knives and penc". Taky se sám o tom v mnoha rozhovorech zmiňoval) kvůli tomu jak se oblékal a jakou hudbu posluchal. Vím je to smutný :'-( . A je toho ještě tojik co bych o něm mohla mapsat ale to by jste ten článek četly asi víc než 2 hodiny tak že když budete chtít vědět víc tak na to můžete zeptat v komentářích. Málemjsem zapoměla na psat jméno (:'-D) sory, jmenuje se Andy Biersack (Andy se čte jako Endy). A taky se pokoušel prosadit taky v herectví. Zahrál si malou roli v AT & T "Confetti" stejně tak v Montana Meth "Jumped". Andy byl také hostující hvězdou v Funny or Die internetovém seriálu Avarage joe. hrál také v díle Legion of the black, což je doprovodný film k jejich albu (které bylo vidané v roce 2012). Ten doprovodný film Legion of the black jsem viděla a na to že se tak skoro pořád spívá a trváto je 45 minut tak je to dobrý.

Andyho fotka: Takhle Andy vipadá (ty oči se zdají být černé protože je to tak vifocené, jinak má modré oči). 


A teď k tomu proč mám tu krizi, není to kvůli tomu že by tu byl někdo jiný ale kvůli tomu že...se oženil s tou krávou Juliet Simms!!!

To je ona!


To si nevimýšlím o se s ní fakt oženil!

:'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-(

A už je to 12 dní (on se s ní oženil 16.4. ten to rok), určitě vás zajímá jak jsem to zjistila, no na Facebooku jsou stránky o Andym a té Juliet a 19.4. jsem byla Fb a první co jsem viděla byla fotka z jejich svatby!!! Nebudu lhát jančila jsem..hodně..málem jsem rozbyla všechno u nás doma! Vím je to šílený jančit kvůli chlapovi ale... já ho ♥, vím předtím než se mi začal líbit tak tu byli ti minulý: Jack Frost, Loki a Rampelník, u Lokiho a Rampelníka to bylo chvilkové a u Jacka to bylo 3 roky než se začal líbit Loki i když se zdálo že Ben (z následníků) se mi začne líbit (to bylo v době kdy se mi líbil Loki) tak zvítezil Loki a pak to bylo jedno páč se objevil Rampelník a Rampelníkovi Andy. Asi jsem cvok ale zas jsem děcko takže se to asi vyvažuje nebo čico.  

Pokud si myslíte že to je úplna pitomost dejte palec dolů + koment

Pokud vám to připadalo takž takž dobrý palec nahoru.

A ČauČau

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.