♥ Tajný deník/Moje Láska ♥

Krvavá královna - Proroctví a nás. události

Proroctví praví že druhorozená dcera krále Lamianů, se stane temnou při krvavém ůplňku po její 38 narozeninách.

Krvavě rudé paprsky na ní dopadnou a doní se budou vlévat vlny síly temna.. a však taky získá sílu krve, a když se tyto dvě síly spojí tak ji nikdo nebude moct rabít a ni zastevit v její činech! Po té bude pro všechny včetně sebe nebezpečná a proto dal krák Lamianů postavit kopku tak silnou aby jí to tam udrželo.

-------------------------------------------------------
Ale královna udělala něco co se nedalo odčinit...

Po té co prvně porodila zašla za temným a poprodila ho o kouzlo které by z její druhorozené dcery udělalo člověka. Temný souhlasil ale chtěl za to na oplátku Lamianský trůn, královna odmýtla ale nabýdla mu ruku své prvorozené dcery a temný souhlasil ale musel to kouzlo nejdříve vitvořit a proto poprosil královnu o její a lráův pramínek vlasu, aby to kouzo vitvořil.

Když si královna přišla pro to kouzlo tak tam našla jen lahvičku s obálkou ve kterém byl dopis a pokiny k použití.

-------------------------------------------------------

Obsah dopisu:

Drahá královno určitě jste čekala že vám to předám osobně, ale mám ještě jiné povinosti co by temný, tak vám to tu nechávám i s dopisem aby jste co stím. Hlavní je že to zabere, a v obálce máte pokiny správného použití a hezdý den.

Pokiny k použití:

Obsah lahvičky nalijte do číše s krví a míchejde do té doby dokud to nestmavne a při příležitosti dej napít z číše královi, pak počkejte 2 nebo 4 hodiny než to zabere.

-------------------------------------------------------

Královna tak učinila a za tu dobu to zabralo ale jinak než si královna představovala, král onemocněl nikdo (kromně královny) nevěděl z čeho to může být ale po sedmi dnech byl král zdravý jako rybka. A když králona otěhotněla šla za věštkiní a zeptala se na budoucnost své nanarozené dcery, a věštkině jí řekla budoucnost dítěte která jí čeká a po tom co odešla od věštkině byla plná vzteku a pro to všechno řekla králi, pak se nějakou dobu hádali. Když hádky ustáli byla už Violet na světě a po 10 letech královna a její sestra záhadně zemřely a nikdo už o nih nemluvil.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.