♥ Tajný deník/Moje Láska ♥

Krvavá královna 3. Řada/7. Kapitola

Krvavá královna 3. Řada/7. Kapitola

Od té doby co se Violet stala Temnou uběhlo 10 měsíců,a stále se učila své ´nové´ silnější schopnosti ovládat aby někomu neubížila ale..vždy při úplňku se neovládne a někoho zabie. Když se neovládla naposled tak zabila víc než 600 lidí za jednu noc! A proto se rozhodla nafingovat svoji smrt aby to vipadalo že ji zabil Temný (oni totiž nevěděli že Violet je Temná), aby neublížila svým dcerám a ostatním kolem. Ale i tak se bude stále učit své schopnosti ovládat bez pomoci druhýh.


Přišel den kdy měla Violet nafingovat svou smrt, byla půlnoc a předtím než Violet odešla z domu napsala vzkaz který měl zajistit že jí najdou mrtvou (ona bude jako mrtvá)

-------------------------------------------------------

Obsah vzkazu:

Eleno a Jane, viděla jsem Temného. Jdu za ním a pokusím se ho zahnat do Fledrichovi rokle, až si tohle předčtete tak se tam setkáme

- Máma

-------------------------------------------------------

Violet už u Fledrichové rokle byla nachistaná když si to Elena a Jane přečetly, a co nejrychleji tam jeli ale když tam dojely tak viděly mrtvolu své matky která prothrála bitku s Temným. Po víchodu slunce byla Violet pohřbena, a Elena i s Jane přísahali že se pomstí, a že se z nikoho dalšího Temný (Temná) nestane!
(Pokračování příště)



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.