Tagy

Creepypasty- This Man

V lednu 2006 v New Yorku pacientka známého psychiatra nakreslila tvář muže, který se jí opakovaně objeoval ve svých snech. Ve více než jedné příležitosti jí daná osoba poradila o svém soukromém životě. Žena přísahala, že se nikdy nesetkala s mužem v jejím životě.
Ten portrét ležel několik dní na psychiatrickém stolu, dokud jednoho dne další pacient uvidí portrét a  říká, že tento muž ho ve svých snech často navštěvoval. On také tvrdil, že nikdy neviděl toho muže ve svém bdělém životě.

 
Psychiatr se rozhodne poslat portrét některým svým kolegům, kteří mají pacienty s opakujícími se sny. Během několika měsíců čtyři pacienti rozpoznávali muže jako častou přítomnost ve svých vlastních snech. Všichni pacienti ho nazývají jako TEN ČLOVĚK (This Man).
Od ledna 2006 do dnešního dne alespoň 2000 lidí tvrdí, že viděli tohoto muže ve svých snech v mnoha městech po celém světě: Los Angeles, Berlín, Sao Paulo, Teherán, Peking, Řím, Barcelona, ​​Stockholm, Paříž, Nový Dillí, Moskow atd.

 
V tuto chvíli neexistuje žádný zjištěný vztah nebo společný rys mezi lidmi, kteří si snili a viděli tohoto muže. Navíc žádný živý člověk nikdy nebyl uznán jako připomínající muže portrétu lidmi, kteří viděli tohoto muže ve svých snech. 

Úpřímně řečeno, jsem si jistá, že jsem ho už někdy v životě viděla. Nevím jestli ve snu, ale viděla jsem ho. Odkaz na video od Wizzoryho, podle tohoto videa jsem se o něm něco dozvěděla. A youtubera Wizzoryho plně doporučuji, protože má zajímavý obsah plný tajemna a creepypast.


Líbilo?




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.