SVĚTLO

Podzimní boty

Čauves lidi! Vítám vás u nové podzimní edice!!!

Dnes tu máme článek o pozimních botech.

Doufám , že bude článek praktický a ,že jse vám bude líbit. Jelikož je ten podzim  tak mám v plánu vydávat více podzimní články! V plánu mám článek o podzimních kabátech,podzimní dekorace,

test atd...

No myslím ,že už to nebudu zbytečně prodlužovat a jdeme na to!!!

1.Takže jako první tu máme černé boty na podpadku.Mě se teda docela líbí ,protže mám podobné doma.

Tyto boty jsem viděla v obchodě deichman a prodávají je v ObuvExpres stojí kolem 800kč.



2.Takže jako druhé tu máme modní dámské botičky khaki opět jsou z ObuvExpresu.Na těch to botičkách jse mi nejvíce líbí ty třasně na opasku.Tyto boty mají opět věčí podpateček a velmi krásnou barvu.Tyto boty stojí na ObuvExpresu 643 kč jsou zlevněny z 919 kč.



3.Tedˇ tu máme elegantní béžové

ažurové workery.Mají opět malý podpateček a hodí se do školy.Nějaké podobné botičky má moje kamarádka.Tyto boty jsou opět z ObuvExpresu a stojí 748kč.Výška jejich podpadku je 3cm-5cm.

Na těchto botech jse mi velice líbí ten zip .



4.Máme tu černé kotníčkové boty s hvězdičkami!!!Na těchto botech jse mi velice líbí ty hvězdičky.Jejich barva se mi moc nelíbí.Myslím si ,že jsou praktické a jednoduché na udržbu.Tyto botičky jsou opět zlevněné

z 1519kč na 1063kč.Opět jsou z ObuvExpresu.


5.Máme tu poslední botičky suprovní bílé dámské workery.Tento typ bot se mi moc nelíbí ,ale tyto vypadají opravdu supr!Jsou na tkaničky a na povrchu jsou světlonce růžové.Tyto botky stojí 748 kč což si myslím ,že cena je přijatelná.




Takže dnešní článek je u konce!!!Dnes všechny boty byly z ObuvExpresu.Já osobně mám ráda boty  z tohot e-shopu.Budu ráda když mi zanecháte + a komentář.

Tak zase přístě.

PS. omlouvám se za gramatiku.





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.