svět snů

Lidé snů-typy lidí

Rozdělujete lidi do kategorií? Já vám představím několik (ne všechny-při každé příležitosti si vymyslím novou kategorii) kategorií do kterých lidi dělím já.

Kategorie:

1.Lidi kteří chtějí mít vše perfektní-podle etikety.

2.Lidi kteří chtějí mít vše perfektní-pro svůj vlastní zájem, chtějí být oblíbení.

3.Lidi kteří vyhledávají slavné/žádané osoby, protože je to in.

4.Lidi kteří vyhledávají slavné osoby, protože jim přijdou sympatické a chtějí se s nimi zblížit.

5.Lidi (většinou spíš kluci) kteří se oblékají jako frajeři, vozí je do školy taťka v namakaném fáru... ale ve skutečnosti vůbec nejsou takoví borci.

6.Lidi kteří moc projevují své ,,falešné emoce"-holky které ječí přes ulici, smějí se tak nahlas, že je slyší celé město...ale stejně to nemyslí vážně-ten smích a to všechno.

7.Lidi kteří hodnotí všechno na první pohled-říká se sice, že člověk má udělat dobrý první dojem ale když ho neudělá, to neznamená, že ho musíme hned odsoudit...

8.Lidi (kluci) kteří si holek váží-berou je na večeři, do kina, jsou k nim něžní.

9.Kluci kteří si hlek ,,neváží"-oni si jich možná váží ale nedávají to znát. Chovají se jako ten čtvrtý typ lidí-jako namakaní borci.

10.Lidi (holky) které klukům rozkazují, a dávají jim nepěkným způsobem najevo, že chtějí aby se k nim kluci chovali podle pravidel etikety.

11.Holky které klukovi visí na každém slově, mají ho rády, jsou za něj ,,vděčny", váží si ho...To musí být potom ale ta láska oboustranná-aby to klapalo.

Do komentářů mi můžete napsat vaše typy lidí...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.