Svět Sarah

Moje první anime

*Tento článek obsahuje spoilery k danému anime*

Název mluví za vše,

ano protože jsem absolutně bez nápadu, rozhodla jsem se vám napsat článek o mém prvním anime, jak originální. Ale teď, už k článku.. (prosím neberte tohle jako recenzi, v těch nejsem moc dobrá)


Osobně si myslím, že tohle anime nebylo pro mě moc vhodný začátek. Protože když jsem ho celé dokoukala tak mi bylo asi tak 12 a no... Potom jsem byla asi týden na mrtvici a pořád jsem se ohlížela.


A to anime o kterém mluvím je... (vím, že vás to všechny hrozně zajímá)


ELFEN LIED


No jo Sarah si prostě umí vybrat první anime. 


Jelikož neumím japonsky a v té době ani moc anglicky, bylo to pro mě hlavně o obrázcích. Což nebyl ten největší jackpot ale co už. Tohle anime jsem i přesto, že je gore dokoukala celé, až do konce. Někteří lidé říkají, že tohle anime je klasika a každý by ho měl vidět. To si zase nemyslím, protože mi děj přišel celkem nezajímavý a všechno to bylo jenom o násilí. (Ale tisíc lidí, tisíc chutí že ano?) I přesto, že toto anime neodstartovalo moji anime jízdu a ani mě nijak nezaujalo jsem ráda, že jsem ho viděla. Moc se mi líbí grafika těchto starých anime, přijde mi to celé takové nostalgické. 


A teď už k postavám (moje nejoblíbenější a nejméně oblíbená)


Yuka


Koutova přítelkyně z dětství


Byla moje nejoblíbenější postava, už v době kdy jsem tohle anime viděla poprvé. Byla milá, starostlivá a její vzhled se mi hrozně líbil, protože nebyl přeplácaný. Nikdy nikomu nechtěla ublížit a i když většinou takovéhle postavy přímo nesnáším, zde jsem musela udělat výjimku, ani nevím proč. Byla jsem hrozně ráda, že neumřela.



Lucy 


hlavní postava


Jak já jsem jí nesnášela (a trochu nesnáším i teď, i když jsem pochopila její důvody, proč to všechno udělala) Prostě nechápu, jak ji Kouta mohl mít rád i potom co mu zabila celou rodinu... Lucy bych zařadila pod kategorii dívek yandere... Ani se nedivím, proč mi kdysi přišla tak zlá vůči všem kromě Kouty. Nicméně její dětství bylo pro ní natolik dramatické, že se z ní díky tomu stala vraždící mašina. A i když ten incident v jejím dětství musel být jistě strašný, podle mě zabila kvůli tomu příliš mnoho nevinných lidí... (r.i.p štěňátko)


Doufám že se vám článek líbil. A já se s vámi pro dnešek loučím.
Vaše Sarah



-

((Pokud chcete o anime vědět něco víc klikněte zde))

(( Zde máte odkaz na celé anime s českýma titulkama))


Prosím napište do komentářů, co byste chtěli jako příští článek!

Komentáře

IntieCakeVIP(ANIME!)

Eh, Elfen Lied jsem neviděla a ani to nemám v plánu - násilí není můj šálek čaje.. Ale dávám plus a odběr a doufám, že budou další články o anime. smajl

IntieCakeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.