Svět podle Kiki

Fajnové Hra a Aplikace

Ahoj!!!!Jsem tu u nového blogu protože jsem viděla že minulí byl docela úspěšný tak jsem se rozhodla že napíšu další ale je ohodně jíný ohodně jiný dneska jsem si připravila náke dobré hry a aplikace.


1. Noom walk, jedná se  o takový krokoměr ve vašem mobilu a měří vám kolik jste ušli asi kroků


2. Magic piano , tak a máme tu hru tahel hra je o tom že vy sbíráte peníze a díky nim si otvíráte songy které hrajete na takové nezviklé piano.


3. Remoute mouse , tohle ke spíš taková pro holky které mají sourozence kteří tráví hodně času u počitače jde  to že když si tu aplikaci zapnete tak jste propojeni z nejbližším počítačem máte tam klavesnici  plochu a můžeš taky vypnout spustit různé vyhledávače ale taky je to docela užitečné ro někoho kdo se nechce dlabat až k počítači a přepnout si flim:-)


4.Geometry Dashjsi taková malá kostička která tvojím ovladaáním musí zdolávat překážky které jsou v jednotllivých levlech ale co je docela oklidnujíci je že jsou checkpointy.


5.I can't wake up"Alarm Clock je to aplikace která pomůže vstávat ale trochu jinak protože když chcete ranní roscvičku matematiky není problém nebo si můžete nastavit alarm na  buzení nebo jiné 


Tak ahoj

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.