Svět kolem

Legend of Bakugan 1.díl - Řád Fantomů

Někteří z Vás jistě znají Bakugan. To je podstata celé knihy. Až nato že je tu něco navíc a radím nechte se překvapit... A ještě něco oběví se tu nová postava ženy. A to o ní prozradím je ve vážném vztahu se Spektrem.

Prolog - Legenda


Legenda:

V dávných dobách kdy Dragonoid a Daraknoid měli potomky. Jenže poslední ty byli opravdu důležití. No nikdo netvrdil jak mohli zmizet, ale je tu prozatimní tvrzení, že je někdo z prvních potomků zničil, jenže přišel pozdě a ty poslední poslal do vesmíru.Ve vesmíru ztratili paměť a po dopad si nic nepamatovali a vše o sobě zapoměli. Více o nich nejde zjistit.

Pravda:

Je to tak trochu těžké na pochopení. Ale zkusím to. Takže jde o poslední potomky je to asi takhle: Dragonoidův poslední potomek Dragosius se oběvil po roji meteoritů na planetě Julias Sub. Tam začíná celí příběh, ale k Daraknoidovi a jeho potomkovi Heliosovi (Je v celé knize jako v mechtanium Surge). No tak zpět. Je tu jistá souvislost. Oba se zrodili na míle daleko ve vesmíru.


Originál zde

Komentáře

Snow CatVIP(Nightcore)

asnesl: počkat počkat já jsem teď hrozně zmatená. Já to myslela tak že jsem vůbec nevěděla o čem mluvíš i když jsem to viděla. smajl a promiň ale fakt jsem teď z toho mimo smajlsmajl

Snow CatTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.