Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
 

*Susan*

The Sims 4

The Sims 4 je počítačová hra, jejíž vydání se uskutečnilo 4. září roku 2014. Hra byla vytvořena Studiem The Sims a produkována společností Maxis (dceřiná společnost Electronic Arts). Jedná se o pokračování slavné hry The Sims 3. Hra je dostupná pro PC.Ve hře budete mít možnost své simíky nastěhovat do několika měst a to do Vrbové zátoky, Lázeňské oázy, Newcreastu(po aktualizaci), Rozkvetlé promenády(v dodatku Hurá do práce!) nebo Windenburgu(v dodatku Společná zábava). Každé z těchto měst je rozděleno na sousedství. Lázeňská oáza je vlastně poušť, Vrbovou zátoku tvoří povětšinou zelená krajina a Widenburg je město inspirované Evropou. Vývojáři si dali záležet na Nástroji vytvořit Simíka a na Módu stavby, které jsou snazší na ovládání a intuitivnější. Vyšlo také demo Nástroje vytvořit Simíka (12.8.2014), kde si můžete vytvořit svého vlastního Simíka, přičemž je k dispozici pouze kategorie mladý dospělý.Ve hře ovládáte svého Simíka (virtuální postavu) a celou jeho rodinu od jeho narození až do smrti jako v The Sims 3.

Postavíte mu dům, posíláte ho do práce, můžete ho oženit a mít děti jako v předchozích dílech The Sims.

Již vyšly hry The Sims, The Sims 2 a jako v The Sims 3 ke kterým vyšlo mnoho datadisků. Sérii The Sims má na starost studio Maxis, které spadá pod společnost Electronic Arts.

Hra je podobná jako The Sims 2 a The Sims 3 ale tady je to víc kreslenější.

The Sims 4 mám i já a doporučuji ,akorát mě štve delší načítání.

*Susan*

Komentáře

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

Docela mě na tom štve, že tam nemáš paletku na barvy, takže máš malý výběr. A taky ty jejich blbý čtvrtě, jak se to vždycky musí načítat když přejdeš ulici.smajl To bylo daleko lepší v The Sims 3. Jinak, bych chtěla doplnit, že Sims 4 nelze stáhnout, narozdíl od The Sims 3, takže za všechno platit. Také vám přišla zpráva do emailu (po koupi) od tvůrců The Sims, jak by jste ohodnitili Sims a co chcete vylepšit? Mě ano. Jo a také mě štve, že tam není batole. To je tak blbý, když je se narodí dítě a pak nevím o kolik, ale asi o 3 dny poději vám už vyroste školák.....balole mi tam chybí. Nevím, možná se mi The Sims 3 líbil více, ale také se sims 3 dost dlouho načítal narozdíl od čtyřky. Jinak hezký článek.

Maggie13To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

papipouVIP(Creepypasty)

s tím načítáním souhlasím. Tu hru mám taky vždycky to spustim,zmáčknu tlačítko kterým se dostanu k městům-než se to načte,dojdu si na záchod. Pak si vyberu domácnost-než se to načte,vypiju skleničku vody. Potom chci se simíkem cestovat-než se to načte,napíšu stránku do mojí knihy(jo vážně píšu knížku)smajlsmajl........

papipouTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.